Gossip girl parašė:
Labas vakaras,
Visada džiaugiuosi tėvais, kurie turi daugiau nei 2 vaikus. Linkiu sėkmės ir greito pastojimo! 36 metai, mano nuomone, pats tas laikas vaikams, tikrai normalus amžius ;)
Gossip girl parašė:
Labas vakaras,
Visada džiaugiuosi tėvais, kurie turi daugiau nei 2 vaikus. Linkiu sėkmės ir greito pastojimo! 36 metai, mano nuomone, pats tas laikas vaikams, tikrai normalus amžius ;)
Motin parašė:
Visada džiaugiuosi tėvais, kurie turi daugiau nei 2 vaikus. Linkiu sėkmės ir greito pastojimo! 36 metai, mano nuomone, pats tas laikas vaikams, tikrai normalus amži…
Aciu, malonu skaityt grazius komentarus.
Niekada nemaniau kad busiu ar galeciau buti 3 vaiku mama. Kad 2 visad isitikinus buvau bet kad 3, ber vyras metus jau praso to mazylio dar vieno.Na tikimes tos princeses broliukam.
Gossip girl parašė:
Niekada nemaniau kad busiu ar galeciau buti 3 vaiku mama. Kad 2 visad isitikinus b…
Man 36 metai
viskas bis gerai, ateis lauktas jusu trecias mazylis
Gossip girl parašė:
Niekada nemaniau kad busiu ar galeciau buti 3 vaiku mama. Kad 2 visad isitikinus b…
Amžiaus tikrai nėra kada gali būti mama , aš pvz ir neskubejau buvo kurios ir 18 vaikų susilaukė ,bet aš nebuvau tam pasiruošusi ir atėjo tas tik po 27 m
dabar man 33 planuojam antrą deje neužkimba ir vat , bet jei susilaukciau būtų labai paprasta ir mažiau streso vaiko auginime nes tu subrendus ir jau žinai savo prioritetus , darbai ,namai ramūs tai ir ateina į mintis ramybė.
Rožyte24 parašė:
Merginos čia jau teigiamas ov ?
Jei testine juostele kaireje, tai dar siek tiek truksta, bet gali ir dienos eigoje dar labiau isrysketi. Ziurint kokio ilgio banga, kitom isvis tik poros val langas buna kai gali pika pagauti 🙈
Dziuliki parašė:
Sveikos, ar buvo kam pasitaikę, kad clearblue meluotų?
Elektroninis nea , o clearcblue rapit ar early gali mest isdziuvima . Imeskit foto ☺️
Rožyte24 parašė:
Amžiaus tikrai nėra kada gali būti mama , aš pvz ir neskubejau buvo kurios ir 18 vaikų susilaukė ,bet aš nebuvau tam pasiruošusi ir atėjo tas tik po 27 mdabar m…
Neaisku kada ir mums cia kas uzkibs, turint hormonu sutrikimu.Ir kartais mm kurios gyvena savo gyvenima tai jos yra tai nera.
Bet kazkaip idomi mano savijauta net nzn, ko cia tiketis.Dariausi OV testa tai ten neryski juostele lygiai tokia pat kaip praeita men pries mm.Bet turiu itarima kad butent ant vaisingu dienu si menesi uztaikem.
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai