LadyBubu parašė:
Turėtu būti anoniminių testoholikių grupė 😃 gal padėtų mums 😃😍 kelintą dpo skaičiuojat?![]()
12 dpo 🥴😀 ir vistiek testuojuos nors aisku kad nieko nebus
Kol mm neatejo tol vilties yra
LadyBubu parašė:
Turėtu būti anoniminių testoholikių grupė 😃 gal padėtų mums 😃😍 kelintą dpo skaičiuojat?![]()
12 dpo 🥴😀 ir vistiek testuojuos nors aisku kad nieko nebus
Kol mm neatejo tol vilties yra
Aš pagaliau atrodo kažkur ties ovuliacija. Pikas lh lyg ir buvo cd 18, bet nežinau kažkaip nei man šoną kažkur skaudėjo (praeitą mėn dešinėj pusėj iki pat mm kažką jaučiau), nei krūtinė jautri pasidarė tai gal išvis koks anuvoliacinis ciklas
Nors šiaip ov būnaman 20-22cd tai net nežinau skaičiuot čia tas dpo ar ne
O dar pagalvojau, kad truputį pavydžiu tom kur ciklas kokios 28d aš su savo 32-33 tai atrodo laukiu amžinybe visą kol čia ta ov ateina
stay_positive parašė:
Labao kada jus pradedar testuotis, tik nesulaukus mm? Mano mm turėtų ateiti penktadenį, bet jau dabar pamaudžia pilvą, manau jos laiku ir ateis..
Šiaip reiktų laukt laiko aplink mėnesines... na o bet tačiau čia dalis pradeda testuoti ir 8DPO, tarp jų ir aš. Jei sau galėčiau patarti - laukčiau vėluojančių mėnesinių.
crex crex parašė:
Aš pagaliau atrodo kažkur ties ovuliacija. Pikas lh lyg ir buvo cd 18, bet nežinau kažkaip nei man šoną kažkur skaudėjo (praeitą mėn dešinėj pusėj iki pat mm kažką …
Nebuvo ir man tos krūtinės per ovuliaciją, nors testas piką rodė ir net skausmą tą tipinį pajutau išeinant tam kiaušinėliui. Tai visaip su tais alia simptomais būna.
Skaiste36 parašė:
Labai nebloga sudėtis ir kaina žymiai mažesnė nei CB. Gal kuri vartojat? Aš jau antrą ciklą geriu.
Šito neteko vartoti. Geriausia, kad būtų kombinuotas inozitolis – Mio ir D-chiro🙂
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai