Talyte parašė:
Noreciau pasidalinti antirekomendacija (bent jau nestumo prieziurai) - Elena Oleshko. Gerai, kad pasiklioviau savim, vaistininkes nuomone, akusere ir dar nuejau pri…
O aš apie ją galiu tik gerus žodžius pasakyti
Talyte parašė:
Noreciau pasidalinti antirekomendacija (bent jau nestumo prieziurai) - Elena Oleshko. Gerai, kad pasiklioviau savim, vaistininkes nuomone, akusere ir dar nuejau pri…
O aš apie ją galiu tik gerus žodžius pasakyti
SigitaB92 parašė:
Cia Uosto poliklinikoje ne NORTHWAY
Aš uosto poliklinikoje už pirminį vizitą su echoskopija sumokėjau 85 eurų. Na pasirodė Lb. Nemažai... Ir nelabai suprantu kaip ten kitos už tą patį sumokėjo 40 Eur.
Deliuxa parašė:
Aš uosto poliklinikoje už pirminį vizitą su echoskopija sumokėjau 85 eurų. Na pasirodė Lb. Nemažai... Ir nelabai suprantu kaip ten kitos už tą patį sumokėjo 40 Eur.…
Nu labai idomiai, uz vaginalini sumokėjau kaskada 65 eur o per pilvo siena su konsultacija 40 eur, nieko nesuprantu. O čekį davė?
Laimingaaa33 parašė:
Gal galite rekomenduoti ginekologę - akušerę, kuri ir nėštumą ir prižiūri ir dirba gimdymo namuose. Esu po IVF - laukiuosi dvynukų. Gal merginos po IVF gali pasiūly…
Galite pabandyti, Drulytę arba Gražienę
Deimantiine parašė:
Drūlytė nėštumų neprižiūri. Vaiva Mačiulionytė prižiuri ir dirba GN.
Deimantiine parašė:
spin2le parašė:
Drūlytė nėštumų neprižiūri. Vaiva Mačiulionytė prižiuri ir dirba GN.
Aciu
noreciau pas Drulyte tik nezinau ar ji priziuri nestumus, gimdymo namuos tai tikrai nedirba. O Maciulionyte manau butu puikus variantas tik ar imanoma pas ja patekti nestumo prieziurai
Ankar parašė:
Taip, konsultaciniam skyriuj, 6 aukšte
Ar reikia būti būtinai jų pacientais , kad priimtu nemokamai su siuntimu?
Sveikos, klaipėdietės☺ Ar lankantis privačiai gydytojos išduoda nėščiosios kortelę, nedarbingumus? Ar tam turiu registruotis man priklausančioje poliklinikoje? Pirmam vizitui esu užsirašiusi pas Brigitą Beliajevą Uosto poliklinikoje. Gal kuri pasakys kiek panašiai sumokėsiu per pirmą apsilankymą? Echoskopas bus reikalingas, nes gi reikia pažiūrėti kur mažiukas įsitvirtinęs ir kaip gyvena🙄
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai