Velgi99 parašė:
Oj ne sausio men 10d ovuliacija ir 20 vaiduokliukas rastas ir 23 padarytas prg toks mažas
Laiku sureagavot ir pasidarėt tyrimus
ar jau buvot pas gydytoją?
Progesteronas - labai svarbus hormonas, užtikrinantis normalų ir reguliarų mėnesinių ciklą bei palaikantis sveiką nėštumą. Skaityti
visą straipsnįVelgi99 parašė:
Oj ne sausio men 10d ovuliacija ir 20 vaiduokliukas rastas ir 23 padarytas prg toks mažas
Laiku sureagavot ir pasidarėt tyrimus
ar jau buvot pas gydytoją?
kristute1 parašė:
Laiku sureagavot ir pasidarėt tyrimusar jau buvot pas gydytoją?
Taip buvau, ji tikino kad čia nereikia labai pergyventi, ale gal buciau pasidarius valanda veliau jis galejo jau but daug aukštesnis. Sake nerekomenduota isvis darytis prg, ypač pirmom dienom, nes kelia stresa. Tai sake ryt pakartot viska ir jei pranešt. Tik neaišku gal nuramint mane bande, nors koks jei skirtumasir dar privaciai.
S@ule83 parašė:
Kaip jusm gydytojos mazino progesterona? Mes sestadienk buvom pasimatyme, mums 9+5 buvo ir sake nuo pirmadienio progesterona mazinam, dedames tik vakarais, o taip d…
Man nuo 12 sav leido mažint tik, paskui nutraukt visai
Lina.linaite parašė:
Negalima iskart jo nutraukti? Gydytoja sake 15 dienu pavartoti ir nieko daugiau neminejo. Aisku greitai pas ja vizitas vel bus, paklausiu, bet sake
Negaliu nieko garantuot, gal nuo gydytojos priklauso, bet man paskyrė jį kai buvo 6 sav ir sakė jau dabar taip ar taip turėsi vartot iki 12 savaitės ir nenutraukt anksčiau. Aš nutraukiau greitai, ten dvi dienas vietoj dviejų įsidėjau vieną žvakutę ir paskui visai nesidėjau. Bet kaip man sakė, kad iki 12 savaičių negalima nutraukti
Gabi023 parašė:
Negaliu nieko garantuot, gal nuo gydytojos priklauso, bet man paskyrė jį kai buvo 6 sav ir sakė jau dabar taip ar taip turėsi vartot iki 12 savaitės ir nenutraukt a…
Na reikes paklausti, nes man dar nebus 12 savaiciu, kai baigsiu ta pakuote. O
Kodel Jums israse ji?
S@ule83 parašė:
Kaip jusm gydytojos mazino progesterona? Mes sestadienk buvom pasimatyme, mums 9+5 buvo ir sake nuo pirmadienio progesterona mazinam, dedames tik vakarais, o taip d…
Nenutraukinekit tikrai dar, nuo 12savaites minimum galima tik (nes sako jog 12 savaite jau pradeda pati placenta pilnai gaminti progesterona, bet ir tai ne visoms), as 15savaite tik nutraukinet pradejau su gydytojos nurodymais. Progesterono per daug nebus
Orchidėja28 parašė:
Nenutraukinekit tikrai dar, nuo 12savaites minimum galima tik (nes sako jog 12 savaite jau pradeda pati placenta pilnai gaminti progesterona, bet ir tai ne visoms),…
Va va, man irgi gydytoja sako nenutraukinėt iki vizito kol nepatvirtins, kad viskas gerai. Tai tikrai pilnai iki 13 sav vartosiu, o po to po truputį nutraukinėsiu
Meilutė parašė:
Va va, man irgi gydytoja sako nenutraukinėt iki vizito kol nepatvirtins, kad viskas gerai. Tai tikrai pilnai iki 13 sav vartosiu, o po to po truputį nutraukinėsiu…
Del tepliojimo ji Jums israse?
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai