mamute. parašė:
skambinau i ligonine ir si savaitgali sako ginekologas budintis Vanagas kazkoks is kauno🤔
Budinciu nezinau bet sake savaitgali bent sekmadieni bus Rasa pavardes tik nepamenu
mamute. parašė:
skambinau i ligonine ir si savaitgali sako ginekologas budintis Vanagas kazkoks is kauno🤔
Budinciu nezinau bet sake savaitgali bent sekmadieni bus Rasa pavardes tik nepamenu
kulverstukass parašė:
tai taip ir gali buti nes snd ir rytoj Vanagas,o sekmad td kaip jus ir sakote bus kita
mamute. parašė:
tai taip ir gali buti nes snd ir rytoj Vanagas,o sekmad td kaip jus ir sakote bus kita
Taip taip nes man gultis y ligonine sake priims Rasa bet jei kas blogai lekit ir pas šituos
irmamas parašė:
Yra du budintys vyrai Kauniečiai. Tik kada jie būna nežinau.
Aa tj zinau tik moteri is jonavos vyru nezinojau🤔
PinaColada_ parašė:
Vyrai budintys iš Kauno, tai Daukša ir Vanagas. Įdomu, kaip situacija šiuo metu akuseriniam skyriuje, įsileidžia gimdyt? 🤔
Daugumos ne
Kristal parašė:
Man prieš gimdymą buvo sakę, kad savaitgaliais atvažiuoja šeima, vyras ir žmona Vanagai budėti. Tik nežinau ar jie kiekvieną savaitgalį būna ar keičiasi su kažkuo…
Tj jie is jonavos labai linkiu nesusidurti su siais mano drauge isisute begimdancia y kita miesta 37 sav ko pasekoje buvo visko pati ivanoviene sake jau jie gave 2 skundus uz isidiebinejimus is gimdyviu
kulverstukass parašė:
Daugumos ne
Antradienį Banevičienė draugei sakė, kad gimdyti įleidžia, tik nesiskubinti į ligonine su pirmu skausmeliu 🤷🏼♀️ Nu teks pačiai savo kokiu išbandyti turbut 🙂 o kaip jums? Kur planuojate gimdyti?
9 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai