Kiss me parašė:
Mes norejom dukra pavadinti Freja, arba Mateja, ba turim db Atėne ir Matėjatiesiog tiko prie Atenes
![]()
Man Mateja l grazus :), as galvojau apie Meja, nes ilga pavarde, tai vardo trumpo norim.
Kiss me parašė:
Mes norejom dukra pavadinti Freja, arba Mateja, ba turim db Atėne ir Matėjatiesiog tiko prie Atenes
![]()
Man Mateja l grazus :), as galvojau apie Meja, nes ilga pavarde, tai vardo trumpo norim.
As irgi susapnavau varda, kai atsibudau tai , kaip apsedo mane tas vardas, ir net nezinau ar butu man grazus jis buves, jei seip isgirdus buciau, bet po sapno nu negaliu kaip patiko, bet vyrui nepatiko tai kita isrinkom, nors net nezinom ar mergaite bus, bet kazkodel abu tuo isitikine sau gyvenam, nors nieks nepatvirtino ? tai va susapnavau Iglilė ( Iglė galima patrumpint ), o isrinkom Fausta, bet nekrenta is galvos man tas anas ?
Errrikiux parašė:
As irgi susapnavau varda, kai atsibudau tai , kaip apsedo mane tas vardas, ir net nezinau ar butu man grazus jis buves, jei seip isgirdus buciau, bet po sapno nu ne…
Na man anas tai nelabai, bet Fausta labai grazus. Buvo musu sarase
Kotryna91 parašė:
Fausta ir vardo reiksmė graži labai![]()
Man vardas nelabai prilipo is pradziu, bet reiksme patiko, tai nusileidau vyrui ? abu vyras isrinko Fausta-Mėta? na kadangi jis scaigo apie mergaite pastaruosius 10metu tai galvoji tegu buna jo pasirinkimas lemiamas, man visai patinka, o geriau pati nieko neismastau ?
marimar parašė:
Aciu?
Mes irgi niekam nesakem kokie bus vaiku vardai,nei sunaus,nei dukros..nes va tada …
Netiketai jusu fotosesija atsirado tarp gausybes reklamu mano FB sienoje. ? Pamaciau Junes varda, ir atlekiau cia patikrint, ar cia galit buti jus, ir ko gero neklystu? ??
Labai grazi jusu seimyna! Nuotraukos puikios! ?
Evva parašė:
Netiketai jusu fotosesija atsirado tarp gausybes reklamu mano FB sienoje. ? Pamaciau Junes varda, ir atlekiau cia patikrint, ar cia galit buti jus, ir ko gero nekly…
As irgi maciau ir pastebejau :))) tikrai unikalu varda turit kad jau forumo mamos jus pazysta
Evva parašė:
Netiketai jusu fotosesija atsirado tarp gausybes reklamu mano FB sienoje. ? Pamaciau Junes varda, ir atlekiau cia patikrint, ar cia galit buti jus, ir ko gero nekly…
Na geras!?? tai jau neslepsiu,ten tikrai mes? Cia jau tikrai Junė "isdave"? Aciu uz komplimentus!?
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai