adriuke parašė:
Pagimdziau.390 g. placenta nutruko tai mane išvežė operuot. Vyras matė kad intubavo ir išvežė mažylė.
Net siurpas perejo.. sveikatos ir stiprybes jusu seimai❤️
adriuke parašė:
Pagimdziau.390 g. placenta nutruko tai mane išvežė operuot. Vyras matė kad intubavo ir išvežė mažylė.
Net siurpas perejo.. sveikatos ir stiprybes jusu seimai❤️
Dovilar parašė:
Merginos gal kuriai darė jau gliukozės tyrimą? Ar tikrai ten taip blogai ta gliukozę gert?
Du kartus geriau jau, nieko ten nėra baisaus. Vandens su citrina turėjau.
adriuke parašė:
Sveikatos jums.. stiprybės!🥹
adriuke parašė:
Didelės Jums stiprybės! Laikyktės🩷
adriuke parašė:
Sveikatos jums ir mažylei💛
adriuke parašė:
Didžiausios stiprybės ir sveikatos mažiukei❤️
adriuke parašė:
Aciū, merginos. Dukrytė 27 cm. Pieną uzsivedziau nesunkiai. Primelziu iki 18 ml , jai duoda tik po 1 ml per kartą kas tris valandas. Svarstau būt pieno donorę.bet …
Tik elektriniu tokiu atveju, neskausminga, tik pradžioje galimai krūtinė jautresnė. Kaip jums sekasi, kaip personalas, kaip jaučiatės pati? Kaip mažytė? 💛
Sole1 parašė:
Tik elektriniu tokiu atveju, neskausminga, tik pradžioje galimai krūtinė jautresnė. Kaip jums sekasi, kaip personalas, kaip jaučiatės pati? Kaip mažytė? 💛…
Aš jaučiuosi neblogai, geriu ambraxolis ir geležį, leidžia į pilva kažką nuo kresejimo. Personalas praktiškai visas pažįstamas nes guliu nuo balandžio 28. Pieno turiu. Mazyte malasi , nepasiduoda tai ir man lengviau.