Mamyteeva parašė:
Sveikatos jums! Dažnai apie jus pagalvoju kaip jums sekasi, visko ko geriausio🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️
Aš taip pat pagalvoju, turbūt tikrai čia turi palaikymo komandą. Visokeriopos sėkmės ir sveikatos!
Mamyteeva parašė:
Sveikatos jums! Dažnai apie jus pagalvoju kaip jums sekasi, visko ko geriausio🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️
Aš taip pat pagalvoju, turbūt tikrai čia turi palaikymo komandą. Visokeriopos sėkmės ir sveikatos!
adriuke parašė:
Pagimdziau.390 g. placenta nutruko tai mane išvežė operuot. Vyras matė kad intubavo ir išvežė mažylė.
linkiu didžiausios sveikatos Jums ir mažylei. 🙏 laikykitės❤️
adriuke parašė:
Pagimdziau.390 g. placenta nutruko tai mane išvežė operuot. Vyras matė kad intubavo ir išvežė mažylė.
Stiprybės jūsų šeimai ir kuo didžiausios sveikatos jūsų dukrytei 🙏
Dovilar parašė:
Merginos gal kuriai darė jau gliukozės tyrimą? Ar tikrai ten taip blogai ta gliukozę gert?
Pasakysiu taip , Jeigu reikia tai reikia , kas gali būt kažkas blogo jeigu tai daryt reikia ir dėl vaikelio ir dėl savęs . Susikaupiat ir pirmyn .
adriuke parašė:
Laikykitės! Palaikymas Jums ❤️
Dovilar parašė:
Merginos gal kuriai darė jau gliukozės tyrimą? Ar tikrai ten taip blogai ta gliukozę gert?
Kaip tik dabar sėdžiu išgėrusi gliukozės ir jokio blogumo nejaučiu
adriuke parašė:
Laikykitės ❤️❤️❤️
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai