Karlitele parašė:
Puiku, o gal pati savo noru atsidekojot? Beje jus katik pagimdziussveikinimai jums
![]()
Ačiū
Čia buvo mano ir mano šeimos sprendimas
Architektų g. 77, ŠiauliaiKarlitele parašė:
Puiku, o gal pati savo noru atsidekojot? Beje jus katik pagimdziussveikinimai jums
![]()
Ačiū
Čia buvo mano ir mano šeimos sprendimas
Rita Ora parašė:
SveikosGal kas zino mokamu palatu pogimdyviniam kainas?
![]()
20-25 eurai kiek teko girdeti?
Rita Ora parašė:
SveikosGal kas zino mokamu palatu pogimdyviniam kainas?
![]()
25eur.mažosios didžiosios po 35eur.para.
Simute parašė:
Ačiū![]()
Čia buvo mano ir mano šeimos sprendimas![]()
Jus davet/neset su abiem vaikuciais? Sako zmones pries kysis po atsidekojimas
Gretuselis parašė:
Idomu, kiek yra gavusiu? Nes prasiau, gavau nospos berodzir atnese kamuoly
![]()
Man ir nospos uzteko.
waidaxxx parašė:
Taip gimdymas neuzkalnu, bijau nežmoniškai. Kiekviena naktį sapnuoju kaip gimdau ??. Ir šeip jei butu galima norėčiau cp. Bet pas mane viskas kaip ir normoj tai be …
Nebijok tu to gimdymo, nieko ten baisaus ar skaudaus nera. Geriau pagalvok kaip isvysi savo stebukleli :)) as va prisiklausius buvau oi kokiu kraupiu istoriju, bet save nuteikiau, kad nei viena nemire is skausmo ir as atlaikysiu. :)) nepasakyciau, kad skausmas didelis buvo. Aisku, ne gelytes tie saremiai, bet jie ilgai netrunka. Su kiekvienu saremiu busit arciau vaikelio. Pamatysi isvysi deimantuka ir viska uzmirsi. :)))) o dabar megaukis nestumu ir ramiai miegok :))
daiv_spa parašė:
Kai reikėjo kūdikį maitinti krūtimi ir kai speneliai buvo nugraužti tiek, kad prieš kiekvieną maitinimą būdavo ašaros, tada galvojau, kad turbūt geriau dar kartą pa…
Va va... cia tikra tiesa, nugriauzti papuliai tikrai baisiau uz saremius.
o ir skausmas. Vajergau
irmosius123 parašė:
Aš labiau bijojau dūrio į stuburą negu sąrėmių skausmųtai net minties apie epidūră nebuvo
![]()
As ir adatu baime didele turiu, kai reikejo tarpukoji marint jau sukau galva kaip ta uzpakali pasukt, kad nebaksnotu
waidaxxx parašė:
As ne kiek bijau skausmu, kiek man baisus yra ta plysimas ar kirpimas ir po to kaip i WC nueit. Baisu pagalvot. Buvau su drauge susitikus, ji vos ne pries mėnesi gi…
Ne visos plyšta ar reikia kirpti
Po gimdymo malonumų, nuėjimas į wc bus vieni juokai... jūs mažiau domėkitės kitų istorijomis, nesigąsdinkitės, nes jums bus viskas kitaip, kadangi kiekviena moteris ir gimdymas yra individualus. Aš kai nustojau klausytis kitų, susitelkti į savo mintis, galvoti vien teigiamai, man pasidarė lengviau. Bijoti yra normalu, bet reikia nepasiduoti... tikėti savimi ir mažyliu, jums abiem bus tik geriau
waidaxxx parašė:
As ne kiek bijau skausmu, kiek man baisus yra ta plysimas ar kirpimas ir po to kaip i WC nueit. Baisu pagalvot. Buvau su drauge susitikus, ji vos ne pries mėnesi gi…
Man irgi baisu, bet nenepabegsit. Gal jus ir be kirpimu ir plysimu praeisit☺ sugis gana greitai. Pakentesit, verta del leliaus savo
teko man nemazai iskentet, bet va gyva ir sveika. Sugijo ir pasimirso, liko praeiti. As pavydejau kam tas etapas praeitas
O jus pati vis dar norit Cp?
waidaxxx parašė:
As turejau 2 cp, zinokit tas cp ir ne gelytes. Negalvokit, kad po cp soksit nuo stalo kaip gazele ir bus kaip nieko nebuve. Po gimdymo kitos soka nuo stalo ir eina i palata pacios
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai