sirdute37 parašė:
Labas rytas,
Visas su Sv. Kuciom💖 tikekimo, vilties ir svajoniu issipildymo🙏🙏🙏 mums visoms💖🙏
Jus pati sau atsakėt į klausimą 🤗🤗🤗🤗🤗tik pas Emre 🥰🥰🥰nuoširdžiai
sirdute37 parašė:
Labas rytas,
Jus pati sau atsakėt į klausimą 🤗🤗🤗🤗🤗tik pas Emre 🥰🥰🥰nuoširdžiai
sirdute37 parašė:
Labas rytas,
Nezinau ar per du metus taip viskas pasikeite, bet visada pskambindavo ir atsakydavo i sms. Aisku tada dar dirbo Kristina, tai kaip dabar yra nezinau, gydytojas tikrai ne kas 10min priimdavo pacientes, o skirdavo laiko kiek reikedavo, atsakydavo i visus klausimus. Skridau ten 3k ir viskas buvo gerai, jei ir reikedavo ilgiau palaukti. Bet ten ir sededavo laukiamajam koks 30 poru ne kaip lietuvoje sedi kelios o lauki valanda 😂 bet jeigu jus is anksto nusistatot pries klinika, tai bandykite kitur, nes nusiteikimas irgi daug duoda. Sekmes!
Parasiau vien delto nes pastaruoju metu ant bachceci labai daug kritikos pastebiu😀
Caramelle1 parašė:
Nezinau ar per du metus taip viskas pasikeite, bet visada pskambindavo ir atsakydavo i sms. Aisku tada dar dirbo Kristina, tai kaip dabar yra nezinau, gydytojas tik…
Aciu uz jusu nuomone. As neturiu jokios patirties, todel nesu nei uz nei pries klinika. Ir nusistatymo jokio nera, tik pasidalinau savo patirtimi, ir esu sunerimus. Tuo labiau, kad isgirdau is zmogaus , kuris ten lankosi ir kalba ta kalba. Prasau tik nuomoniu ir patarimu, nieko daugiau. Kur mes mokesim pinigus ir kiek mokesim man jokio skirtumo nera. Svarbu butu rezultatas🙏
sirdute37 parašė:
Aciu uz jusu nuomone. As neturiu jokios patirties, todel nesu nei uz nei pries klinika. Ir nusistatymo jokio nera, tik pasidalinau savo patirtimi, ir esu sunerimus.…
Daug nuomoniu buvo, del Dr Emres, o Bacheci jau seniai, kritikos tik sulaukia.
Toks, ju poziuris i pacienta-nera pateisinamas, juolab buvo sutarta.
SunMoon parašė:
Daug nuomoniu buvo, del Dr Emres, o Bacheci jau seniai, kritikos tik sulaukia.
Toks, ju poziuris i pacienta-nera pateisinamas, juolab buvo sutarta.
Taip buvo sutarta, ir jie y zinutes atrase, tik pasake, kad laukti, paskambins. 5-6 val laukti kai buvo sutarta, manau yra daug. ar galit man parasyti Dr. Emre emaila ? Aciu
sirdute37 parašė:
Taip buvo sutarta, ir jie y zinutes atrase, tik pasake, kad laukti, paskambins. 5-6 val laukti kai buvo sutarta, manau yra daug. ar galit man parasyti Dr. Emre emai…
Lilya +90 543 366 07 99. Dr. Emre Turgut [email protected]
SunMoon parašė:
Lilya +90 543 366 07 99. Dr. Emre Turgut [email protected]
Aciu , gal prireiks
sirdute37 parašė:
Taip buvo sutarta, ir jie y zinutes atrase, tik pasake, kad laukti, paskambins. 5-6 val laukti kai buvo sutarta, manau yra daug. ar galit man parasyti Dr. Emre emai…
Lekit pas Emre. Profesionaleslio, labiau atsidavusio ir empatiskesnio gydytojo nesu per gyvenimą sutikusi. Ir dar jis turi Instagram profilį. Galite pasekti. Įdeda nuotrauku su jo priimtais gimdyti leliukais
Amarillo parašė:
Lekit pas Emre. Profesionaleslio, labiau atsidavusio ir empatiskesnio gydytojo nesu per gyvenimą sutikusi. Ir dar jis turi Instagram profilį. Galite pasekti. Įdeda …
Kaip pasivadinęs jis?
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai