Bar.bar parašė:
Sveiki, man dr. Emre taip pat pat menesi prieš atvykstant liepe naudoti KT![]()
O kas yra KT?
Bar.bar parašė:
Sveiki, man dr. Emre taip pat pat menesi prieš atvykstant liepe naudoti KT![]()
O kas yra KT?
Sunda parašė:
Pasidalinsiu patirtim, gal kuriai pravers.
Jus jau gyd sakykite kad nenaudojate kt.
Man pries abu ivf Tr skyre climara pleistrus .
Atrodo toks pavadinimas 🫣
Skirta buvo lad lengviau kontroliuoti butu folikukus , ale vienodziau auga.
Nemazai kam skiria kt pries ivf. Na cia jau ne laikas buti natūralistė, nes visi vaistai tikrai mums ne dovanele .bet yra kaip yra
Ocean Ni parašė:
O kas yra KT?
Kontraceptinės tabletės.
SunMoon parašė:
O, apsivaisinimo rezultatai, po kurios proceduros buvo geresni?
Nzn ar galima lyginti . Nes nemazai metu skiria, tr 2015 ir 2016 , o lv 2022 tai ..
Bet reikšmingo skirtumo nebuvo . Gal Rygoje geresnis apsivaisino procentas , bet tai nesudarė mums skirtumo. Rezultatas tas pats.
Šiaurės saulė parašė:
Jus jau gyd sakykite kad nenaudojate kt.
Man pries abu ivf Tr skyre climara pleistrus .
Kad man tą būtų kas nors aiškiai pasakęs, kai aš pati informacijos ieškojau... Todėl ir dalinuosi, kad nepadarytumėt mano klaidos.
Man tik apie cistas minėjo ir kad lengviau ciklo trukmę prognozuot. Bet kai ciklas reguliarus ir tų cistų nelabai būna, tai ir negėriau...
Sunda parašė:
Ir dar. Sako, kad Turkijoje sunku, o gal jau ir neįmanoma įsigyti Cetrotide. Tai jei numanot, kad jums jo gali prireikt, atsivežkit iš Lietuvos.
Prieš metus, kai buvau 1 IVF, buvo sunku gauti Estrofem, tačiau pasakė iš anskto, kad geriau pirkti Lietuvoje, kai grįšiu. O Cetrotide tada buvo be problemų. Visoje Turkijoje jo nėra ar sunku gauti ar tik kažkurioje dalyje?
SunMoon parašė:
Is kur , tokia informacija? Ar Tr, nebera LH? Netikiu. Ju vaistinese, matau kad yra
Aš taip pat netikiu, kad visoje Turkijoje nėra...
Sunda parašė:
Kad man tą būtų kas nors aiškiai pasakęs, kai aš pati informacijos irškojau... Todėl ir dalinuosi, kad nepadarytumėt mano klaidos.
Tai manau, kad bet kada savo gydytojo galėjote klausti, ar koordinatorės, kam jums reikalingi KT, dėl kokios priežasties. Ar geriau gerti ar ne.
Mažylė1 parašė:
Aš taip pat netikiu, kad visoje Turkijoje nėra...
Aš po visą Turkiją nevažinėjau 🙈 Apėjau kelias vaistines ir visos pasakė, kad nėra.
Aš tik dalinuosi informacija, kuri gali būti naudinga.
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai