Sirdute377 parašė:
Sveikos merginos,
Wow, kaip nerealu, labai labai už Jus džiaugiuosi🥰❤️🙏 Dievulis Jums su kaupu atlygino visus tuos 20 metų laukimo🙏🙏🙏 Aukite sveiki iki pat galo, tikėkite savo mažyliu ir viskas tikrai bus gerai❤️🙃🥰
Sirdute377 parašė:
Sveikos merginos,
Wow, kaip nerealu, labai labai už Jus džiaugiuosi🥰❤️🙏 Dievulis Jums su kaupu atlygino visus tuos 20 metų laukimo🙏🙏🙏 Aukite sveiki iki pat galo, tikėkite savo mažyliu ir viskas tikrai bus gerai❤️🙃🥰
Mažylė1 parašė:
Wow, kaip nerealu, labai labai už Jus džiaugiuosi🥰❤️🙏 Dievulis Jums su kaupu atlygino visus tuos 20 metų laukimo🙏🙏🙏 Aukite sveiki iki pat galo, tikėkite savo mažyli…
Labai aciu😘
Mažylė1 parašė:
Atsiprašau gal kažką praleidau, bet ar jūs tikrai darėtės KIR tyrimą, Nk gimdoje, kraujyje, kokias kitas auto imunines ligas, MTHFR genų mutacijas, nieko nerado?…
Ne, šių nesu dariusis. NK darytas kraujyje buvo geras. Bet jau senokai. Su skydliauke viskas ok, ATPO 0,09, ANTI-tg žemas, ANA tyrimas, kuris rodo, kad organizme yra kažkokia autoimuninė liga, nerodo nieko. Jokių kabliukų kaip ir nėra. Bet kiti Jūsų išvardinti nedaryti.
Mažylė1 parašė:
O gal turite pilną lapą, kur matytųsi ir normos?
Kaip ir minėjau daryti anksčiau, bet gal kardinaliai nepasikeitė situacija, nes niekas su sveikata nepasikeitė per tą laiką.
Čia anksčiau dar prieš pirmą IVF daryti krešumai. Pakartosiu ir 2cd prieš FET krešumus.

O čia dar įvairiausių prieš IVF dariausi pries porą mėn. TTH kiek aukštesnis tą mėnesį, dar porą mėn atgal darytas buvo 1,4 ; 1,098. Tai pastoviai nebūnai virš 2.

Man kai kartą nepavyko TRK, antrą kartą tiesiai šviesiai pasakiau, kad LT imunologai rekomenduoja dar tą ir aną, kokia jūsų nuomonė, kodėl ne/taip, tai visai paargumentavo. Dexa sako, jei jums ramiau, tai gerkit ilgiau, pagal LT rekomendacijas, tai toks kaip kompromisas gavos. Vietoj imunoglobulino leido intralipidus. O skystinančių niekada, nors LT visada gyd. galvas kraipė.
Jei neapsisprendžiat, ir nerimaujat, gal verta to paties Emre paklaust ir išsakyt savo baimes - kiekvienos tyrimų matrica skirtinga?
Saules_muzika parašė:
Man kai kartą nepavyko TRK, antrą kartą tiesiai šviesiai pasakiau, kad LT imunologai rekomenduoja dar tą ir aną, kokia jūsų nuomonė, kodėl ne/taip, tai visai paargu…
Man irgi buvo taip pat, kad visi lt gydytojai stebėjosi, kaip aš čia skystinančių nevartoju, bet neturėjau visai jokių indikacijų tam ir Emre nerekomendavo, todėl nepasidaviau ir negėriau ir viskas buvo gerai.
Apskritai Lietuvoj gyvenant jus turit didziule prabanga, bet kada sugalvojus - galit nueit savavaliskai krauja pasidaryt, ir duoda daugiau aiskumo situacijoje. Kad UK seimiste krauja padarytu, turi tureti stipru pagrinda, neuztenka pasakyti "man atrodo", privaciu kliniku yra, bet uz viena tyrima buna 100£ ar net daugiau ir atsakymu lauki savaite
Siaip netaip priprasiau, kad mano seimiste man hcg ir progesterona padarytu (ir tai tik todel, nes turiu laiska is Riga klinikos), bet vistiek reiks laukti kaip minumum iki rytojaus atsakymo arba net iki pirmadienio 😀 galejau geriau grizt tom keliom dienom i Lietuva 🤭
Vasara93 parašė:
Apskritai Lietuvoj gyvenant jus turit didziule prabanga, bet kada sugalvojus - galit nueit savavaliskai krauja pasidaryt, ir duoda daugiau aiskumo situacijoje. Kad …
O testa daret?
Kazkaip nujauciu, kad sikart pavyko 🤩
Vasara93 parašė:
Bijau dziaugtis, bet teigiami, noretusi siektiek ryskesniu, tai labai laukiu hch atsakymo 🤞
Pavyko! Pavyko!
Siandien pirma mano stimuliacijos diena pas F, bus sventes ant adatu
F net sestadieni ateis ultragarsa daryt iskart po Kaledu. Tai jusu sekme gerai nuteikia!
P.S. atsiprasau, ne toje temoje nukrypo mintis
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai