Džesikė parašė:
Merginos... siaubingai kyla rūgštys. Nesvarbu, valgau/nevalgau, ir kurią valandą... Labai kankinuosi naktimis, vis naktį keliuosi.
As geriu kas kokias 4/5 dienas omeprazoli man leido ji gerti nes kitaip atrodo numirciau
Džesikė parašė:
Merginos... siaubingai kyla rūgštys. Nesvarbu, valgau/nevalgau, ir kurią valandą... Labai kankinuosi naktimis, vis naktį keliuosi.
As geriu kas kokias 4/5 dienas omeprazoli man leido ji gerti nes kitaip atrodo numirciau
Džesikė parašė:
Man būna atrijimų, kai miegu ant dešinės pusės. O apskritai tokiomis sunkiomis naktimis gelbsti miegojimas ant dviejų pagalvių, vos ne sėdomis, tada nėra kaip toms rūgštims pasiekt burną. Link ryto situacija pasitaiso ir tada miegu jau ant vienos pagalvės.
Džesikė parašė:
Gerd-off saugus. Po vakarienės išgerkit ir rami naktis bus
Anastasiija parašė:
Sveikos,
Oj kiek daug panašumų 🫢 Tik aš Kaune, antroj ligoninėj gimdžiau. Skatino, gana greit prasidėjo stiprūs ir dažni sąrėmiai, prisikviest ką nors buvo reikalų, gerai kad vyras buvo, tai vis lakstė pakviest, bet atėję sako ai jauna, pirmakartė, čia be vakaro nieko nebus. Tai jau kai sąrėmis po sąrėmio buvo, vos spėjau įkvėpt, gavau epidurą, bet tik vienas sąrėmis lyg lengvesnis, ir vėl pradėjo stiprėt, ir sakau kad jau stumt noriu, tai kol vyras neužrėkė gerai, nieks nepatikėjo. Atėjo patikrint pagaliau, sako tikrai, jau galvutę matau 🤦♀️ Tai nu tas be vakaro nieko nebus, gavos kad gimė manoji 14 val. ir be reikalo tą epidurą gavau 😓
Bet dabar jau irgi su daugiau patirties, tai žinosiu kaip kas 😄
Džesikė parašė:
Pieno produktai laabai kelia rūgštis net ne nėštumo metu, tai turėtumėt privengti išvis antroje dienos pusėje, taip pat visų citrusinių vaisių,uogų, saldumynų. Man taip patarė gastroenterologė, vaikui pvz išvis užteko atsisakyt pieno produktų antros dienos pusėj ir net vaistų nebereikia, kai anksčiau kosėdavo iki apsivėmimo naktim. O šiaip apsilankykit pas gydytoją, paskirs vaistus dar, plius informuos apie mitybą, ko geriau vengti, kad neišprovokuoti labiau😊
Džesikė parašė:
Oi kaip jumis užjauciu, ir palaikau 🙃 man irgi panasi situacija tik neatriju, tiesiog dega remuo , raugau vis 😔..man padeda rennie ir stengiuos valgyti daugiau vaisiu, lengviau virskinamo maisto, gerti daug vandens, grynas oras ir iki miego 3h nieko nebevalgau 🙂
vasar7 parašė:
Pieno produktai laabai kelia rūgštis net ne nėštumo metu, tai turėtumėt privengti išvis antroje dienos pusėje, taip pat visų citrusinių vaisių,uogų, saldumynų. Man …
Man kaip tik pienas labai gerai rūgštis užgesina 🙈
Judia parašė:
Sveikos, gal kuri pries tai naudojo aspirina del nesivystanciu? Iki kada geret ir ar nieko nenutiko? Vakar nutraukiau 36 sav suejo ir dabar labai bijau
Aš gėriau nutraukti liepė 13 savaitę bet aš gėriau po ivf tai gal todel nutraukti reikejo anksti
Geriu, bet tik kita savaite nutrauksiu. Neesu girdejusi nei vienos istorijos, kad nutraukus aspirino vartojima nutiko kazkas blogo 😇
Judia parašė:
Sveikos, gal kuri pries tai naudojo aspirina del nesivystanciu? Iki kada geret ir ar nieko nenutiko? Vakar nutraukiau 36 sav suejo ir dabar labai bijau
3 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai