Ne_Aš parašė:
Kur cia taip?nemaciau tokios, nors statistikoj sudalyvavom
![]()
aciu uz nuotraukyte :4u:…
Santariskese
Ne_Aš parašė:
Kur cia taip?nemaciau tokios, nors statistikoj sudalyvavom
![]()
aciu uz nuotraukyte :4u:…
Santariskese
Vika11 parašė:
Santariskese![]()
suprantu, bet tai turbut kokioj vienoj gimdykloj?
nes musu tai paprasta lova buvo, tiesa elektra valdoma. Kaip suprantu tokios vakaruose palatose stovi, jose ir gimdo ir po gimdymo mamos guli.
Liepinukė parašė:
O dabar su patologijomis važiuoja būtent į Santariškes, taip paskirstyta.
dekui uz paaiksinima
keicias viskas
Sveikos merginos. Vakar grizau is santariskiu, gulejau ten 5 dienas, dare CP. Nieko blogo apie prieziura pasakyti negaliu. Akuseres buvo labia rupestingos uzeidavo paklausdavo ar ko reikia, padejo ismokti maitinti, nes man niekaip nepavyko duoties kruties. Del kruvio - taip, jis ten didelis ir daznai poste galima nieko nerasti, taciau sanitares ten koridoriuje pastoviai pamatai ir jeigu reikalinga akusere suranda ir pakviecia.
Pastebejau tik skirtuma tarp personalo atejusio is Antakalnio ir Raudonojo kryziaus. Antakalnio personalas daug mandagesnis ir rupestingis. Is paciu akuseriu dar teko girdeti, kad Antakalnyje geresni naujagimiu gydytojai, nes turi patirties reanimuojant mazylius, priesingai nei RK.
edra parašė:
Sveikos merginos. Vakar grizau is santariskiu, gulejau ten 5 dienas, dare CP. Nieko blogo apie prieziura pasakyti negaliu. Akuseres buvo labia rupestingos uzeidavo …
labukas, pastaruoju metu labai daug prisiskaiciau neigiamu dalyku apie santariskes. Nors buvau apsisprendusi ten gimdyti, jau kaip ir buvau pradejusi abejoti. Na bet paskaicius tavo atsiliepima, kazkaip nematau cia nieko baisaus.
Dar norejau paklausti ar reikia su savimi tureti pataliukus vaikiukui? Nes anksciau kiek zinau reikejo?
Emilija76 parašė:
labukas, pastaruoju metu labai daug prisiskaiciau neigiamu dalyku apie santariskes. Nors buvau apsisprendusi ten gimdyti, jau kaip ir buvau pradejusi abejoti. Na be…
pataliuku nereikia.bet as veziau savo-mieliau kazkaip i savus vaikuti guldyti.Nors as trumpai gulejau po CP-dvi dienas tik
sprintere25 parašė:
pataliuku nereikia.bet as veziau savo-mieliau kazkaip i savus vaikuti guldyti.Nors as trumpai gulejau po CP-dvi dienas tik
na bet per tas dvi dienas koks ispudis, ar jau taip viskas ten blogai kaip dauguma cia raso, kad vos ne karvide ten, kad po astuonias suguldytos gimdo ir niekas jomis nesirupina ir tt?
Emilija76 parašė:
na bet per tas dvi dienas koks ispudis, ar jau taip viskas ten blogai kaip dauguma cia raso, kad vos ne karvide ten, kad po astuonias suguldytos gimdo ir niekas jom…
kai as gimdziau, palatoj gulejo mamyte po CP - jos prieizura tikrai gera buvo ;). Ir sokinejo aplink ja ir lakste akuseres kas kelias valandas... visgi tai operacija.
Ne_Aš parašė:
kai as gimdziau, palatoj gulejo mamyte po CP - jos prieizura tikrai gera buvo ;). Ir sokinejo aplink ja ir lakste akuseres kas kelias valandas... visgi tai operacij…
o tau kaip ten, ar turi kokiu nusiskundimu?
Emilija76 parašė:
na bet per tas dvi dienas koks ispudis, ar jau taip viskas ten blogai kaip dauguma cia raso, kad vos ne karvide ten, kad po astuonias suguldytos gimdo ir niekas jom…
kai as gimdziau, gimstamumas buvo kazkur kas 20min, viena tik pries mane pagimde, kitoj palatoj girdziu vel rekia, pas mane subego, iskart po manes isbego kitur, bet kiek teko bendraut su kitom gimdyvem, demesio netruko nei vienai. gal tik po gimdymo teko ilgeliau palaukti kol atslaisvino gydytoja, bet juk vistiek tenka pagulet apie pora h kol viskas atitirpo.
visgi ne viena daktare su akusere budi, nemazas personalas, tad manau puikiai tvarkosi
cia tokia mano nuomone..
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai