rudojji parašė:
Merginos, gavau atsakymą hcg - 1.00, prg 634.56 nmol. šiandien 9dpį.nėra vilties, ar ne? nutraukt vaistus šiandien ir nebekartot tyrimo?
Laikykites
rudojji parašė:
Merginos, gavau atsakymą hcg - 1.00, prg 634.56 nmol. šiandien 9dpį.nėra vilties, ar ne? nutraukt vaistus šiandien ir nebekartot tyrimo?
Laikykites
rudojji parašė:
Aš irgi šokeviskas ėjosi puikiai
Va tame ir esme, kad gleivine liuks..zirniukas irgi..nuotaika ir nusiteikimas puikiai...
man liudna kartu su jumis.
rudojji parašė:
Taip, antras kartasnebeturiu jau jėgų
kaip neišprotėt ?
Laikykis... zinau kaip dabar tau sunku, kaip zeme slysta is po koju
Leisk sau issiliudeti ir bandykite vel! Jums turi pavykti!!!
Mums irgi nepavyko ivf su donoru svieziame cikle, nors atrode kas cia gali nepavykti, kai jau su donoru darom!
O blastukam PGS nedare?
Gabbii parašė:
Va tame ir esme, kad gleivine liuks..zirniukas irgi..nuotaika ir nusiteikimas puikiai...man liudna kartu su jumis.
Jums dabar mažiausiai reikia šitų emocijų. geriau nebeskaitykit forumo šiomis dienomis, o kelkit sau pozityvą
Meshka parašė:
Laikykis... zinau kaip dabar tau sunku, kaip zeme slysta is po kojuLeisk sau issiliudeti ir bandykite vel! Jums turi pavykti!!!
Nedarė Pgs. Kai viską pradėjom aš tokia žalia buvau ir net nežinojau apie šį tyrimą, būčiau prašius bent biopsijas keliems paimti. Bet F ir dabar teigia kad mūsų atveju nėra jam indikacijų. Šiai dienai skamba mozachistiškai, bet dar turim 8 bandymus
rudojji parašė:
Nedarė Pgs. Kai viską pradėjom aš tokia žalia buvau ir net nežinojau apie šį tyrimą, būčiau prašius bent biopsijas keliems paimti. Bet F ir dabar teigia kad mūsų at…
Tai tikrai turetu pavykti is tu 8 kartu, net nereikes tiek bandymu!
O pas jus bedos buvo tik pas jus (zemas amh)? Ar ir su vyro turtu yra bedu?
Meshka parašė:
Tai tikrai turetu pavykti is tu 8 kartu, net nereikes tiek bandymu!
O pas jus bedos buvo tik pas jus (zemas amh)? Ar ir su vyro turtu yra bedu?![]()
Pas vyrą kaip ir viskas ok. Turi du beveik suaugusius vaikus. Ir F sakė kad sperma puiki, bet per ivf taikė Picsi , tai turbūt ne tokia ir puiki. Kariotipai geri. Blastukai irgi neblogos kokybės. šįkart buvo ikeltas 4ab. tai net nežinau kame čia probema... šikart fetui ruošiantis pas endokrinologe nuolat lankiausi, skydliaukės hormonai geri. nu žodžiu...
rudojji parašė:
Pas vyrą kaip ir viskas ok. Turi du beveik suaugusius vaikus. Ir F sakė kad sperma puiki, bet per ivf taikė Picsi , tai turbūt ne tokia ir puiki. Kariotipai geri. B…
O F dare tyrimus del kraujo kresumo ligu?
Del kokiu priezasciu teko pas endokrinologe lankytis? Ar buvo kokiu bedeliu?
rudojji parašė:
Taip, antras kartasnebeturiu jau jėgų
kaip neišprotėt ?
Laikykites, stiprybes Jums ❤ labai rekomenduoju vizita pas psichologa, nes cia psichologiskai labai sunku, kartais reikia pagalbos is sono 😊
kambalebaba parašė:
Matai mano kiaušidžių rezervas mažas tai aš maksimalias dozes iš karto geriu
Man per pirma ivf reikejo pasirodyti pirma karta po stimuliacijos pradzios praejus savaitei, ty 8 cd. Amh nlb aukstas, tai matyt buvo aisku, kad sunkiai stimuliuosis. Viso 12 lygtai dienu stimuliavo. Per antra ivf pirma apziura buvo 6 cd, tai tik tris folius tada mate, pas mane jie kazkaip veliau gal augti pradeda, tai oj kiek streso tada buvo.. 7 dienu stimuliacijos pradejo augt normaliai. Tai mano atveju anksti ner ko ten ziuret, manau per pirma ivf, ji dariau Lenkijoj, ta is karto suprato.
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai