pinger parašė:
Tai net įtarimas kyla, kad tiksliai žino atseit, kad jau dabar turi pavykti
Pinger, pavyks!!!
Ale rimtai, atrodo kad prieš tai kažkokias „kliurkas“ darė
pinger parašė:
Tai net įtarimas kyla, kad tiksliai žino atseit, kad jau dabar turi pavykti
Pinger, pavyks!!!
Ale rimtai, atrodo kad prieš tai kažkokias „kliurkas“ darė
yvukas parašė:
Merginos, o tos kurios daretes ivf emet tam laikotarpui nedarbingumo lapeli ar atostogas susiveiket?
Nieko neemiau. Gyvenau įprasta gyvenimą. Po pirmo IVF saugojau labai save, vaikščiojau kaip kiaušinis ir nieko, neprisikabino. Po antro gydytoja kaip tik patare ne guleti, o judeti...aisku, nekiloti sunkiai, prisižiūrėt...ir mums pavyko.
žirniuka parašė:
Labas merginoskada rutuliuk ruosiesi y kelione?
dar kolkas tik pamastymuose esam apie kelione,o siaip rudeniop gal suplanuosim
nagle parašė:
Sveikutes![]()
As siandien 3cd pradejau closta 1×5 .
sveikute ;)
O normaliai auga foliai, uztenka 1 closto per diena?
Tikejimas svarbiausia
leliuke parašė:
Laba diena. mačiau mergaitės šnekėjot apie tyrimus, norėčiau ir savo parodyt, gal kas kokių pastebėjimų turit. Folitropinas 10,84
O kelinta c.d. dareisi tyrimus? Ir ar nebuvo normu prie lapo? nes normos tos pagal metus buna pvz as galiu tik apie TTH ir FT4 pasakyti tai,kad normoj pas tave pagal mano lape surasytas normas (prisegu lapa)
O LH nesidarei? del ko tau tyrimus skype pasidaryti skyre?

planuojanti parašė:
Visi hormoniniai tyrimai geraiOV vyksta. Kaip rašiau anksčiau, paskyrė gerti 5 tabl. letrozolio, tada 10 CD atvykti pažiūrėti derliaus, paskaičiuojama kada lei…
Trys labai grazus skaicius, tikrai pavyks
pinger parašė:
Visada reikia pasirodyti sugėrus, tai keliauju ~11 cd echo pasižiūrėt ir tada pasako kurią dieną/val. leistis ovitrelį. Aš visada galvodavau ką kitą kartą skirs, ta…
reiketu pakartoti tyrimus,nes jei kazkokios bedeles kas metus kartoti reikia ;)
O tai kelinta jau siandien c.d.?
Labai faina kai gydytoja taip optimistiskai nuteikia
tai o kad kiekviena kart skirtingai daro tai gal bando rasti ta auksini viduriuka,kad foliai butu geri,gleivine ir t.t.. tai si kart tikekimes ir bus tas aukso viduriukas
Eleonore parašė:
Kiviai skanu, o kuo jis apgauna, nebesinori valgyti? Ar kilogramo užteks kiviųBijau, kad vienas man nepagelbės
Na bent nuo kivių taip kg neaugs ka…
Kiviai degina riebalus
Innamoratta parašė:
As siandien isgeriau paskutine dufo tabl ir laukiu mmm. Ir tegul tik pabando tos mano kiausides nereguoti i 2x5 Clost. Gaus i kaili!![]()
o tai gal nereikia nutraukti dupho?
nes kai ntrauki tai krenta prg tai gal negerai? ar ginius sake,kad jei nutrauksit ir per kelias dienas neateis tai vel pratesti ji gerti? idomiai taip, nes kai skiria dupha tai skiria jau nenutraukti nebent mmm ateitu
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai