Gabriele1989 parašė:
. Ar matot kaska 11diena po ikelimo?
Kas buvo kelta?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįGabriele1989 parašė:
. Ar matot kaska 11diena po ikelimo?
Kas buvo kelta?
J.U.R.GAA parašė:
Kas buvo kelta?
2 dienu embrijonas labai stiprus🙃
Paulauskiene parašė:
Esu trečia diena po embrionu perkėlimo snd labai duria pilvo apačia net einant skauda 🙈 spėju taip turi buti?
Normalu man skauda dar ir dabar 11diena po ikelimo😊
Paulauskiene parašė:
Klausimas ar visos po ykėlimo leidotės zibora? Jei taip kiek dienu leidotės?
Man jį skyrė po punkcijos po dviejų dienų pradėti leistis. Vakar ir buvo tas pirmas leidimasis. Ar kitoms leidimo vietoj būna labai nemalonus jausmas? Atrodė, kad odą skaudą🤔
Bgret parašė:
Man jį skyrė po punkcijos po dviejų dienų pradėti leistis. Vakar ir buvo tas pirmas leidimasis. Ar kitoms leidimo vietoj būna labai nemalonus jausmas? Atrodė, kad o…
Paulauskiene parašė:
Taip, jis skausmingas. O leistis man ji reiks iki 12 sav.
GU123 parašė:
Sveikinimai!! 🥳🥳 jei 4dpi po 5iu dienu blakstuko pakankamai matomas vaiduoklis, buciau linkusi tiketi, kad turit du gyventojus 😁 5dpi ir tai labai sunku kazka pamat…
Jūsų komentaras ir man vilties suteikė, nes man 5 dpbi nieko nerodė... Nusprendžiau nesinervuoti su testais ir ramiai laukti HCG dienos
Paulauskiene parašė:
Paulauskiene parašė:
Man liepė 10dienu leistis sekančia diena po punkcijos,hcg tik geguzės 2d o ampoliu liko 5 🙈 tai ir galvoju ar ginė paskambins pati ar man pačiai skambintis?
O recepto neturite? Dasipirktumete.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai