Anelle parašė:
O kodėl negalima? Aš jį visada jaučiu ir ovules dedu tai kairėj tai dešinėj pusėj 🙈
Galit, pastimuliuoti jo verimasi,infekciju tikimybe.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįAnelle parašė:
O kodėl negalima? Aš jį visada jaučiu ir ovules dedu tai kairėj tai dešinėj pusėj 🙈
Ritė_Bitė parašė:
Merginos, ar čia aš viena tokia kuku, pasakykitekas darėsi Santarose supras apie ką aš. Visada po įkėlimo gydytoja man liepia pagulėti dar 15 minučių. Bet po 5 …
Man Turkijoje liepe guleti minimum 30min. (IVF pavyko), LT 5 min. ( IVF nepavyko). Faktas, kad ilgesnis gulejimas nera sekmes faktorius, bet galbut prideda kazkiek procentu ☺️
SunMoon parašė:
Tikra tiesa, čia taip pat kaip ir spenelių jokiais būdais negalima liesti neštumo metu, nes taip pat stimuliuoja.
SunMoon parašė:
OK, žinosiu, būsiu atsargi 🙂
Karolina12345 parašė:
Mums nepavyko, siandien suzinojau - hcg <1. ICSI dareme del vyro problemu, pas mane kaip ir nieko blogo nebuvo.. ka dabar galvoti - ar tai reiskia, jog vis tik …
Kaip liūdna
laikykitės ❤️
Ivf nėra 100 proc.kad pavyks, man atrodo kad tik 30-35proc.kad pavyks iš pirmo karto
SunMoon parašė:
Gydytojai sake, ir paciai zinoma,kad prie kaklelio lysti, jokiais budais negalima. Aisku, nestumo metu ir laukiant jo.
šiaip pritariu SunMoon, teko irgi girdėti kad negalima lyst prie kaklelio, nes galima ir infekciają įnešti ir paskątinti atsiverti.... Bet tiesa sakant nesuprantu kaip jį ten užčiuopti, nes aš taip gyliai niekad nelendu, o ir atrodo iki to kaklelio ten dar nemažai erdvės
Braškė.. parašė:
Tikra tiesa, čia taip pat kaip ir spenelių jokiais būdais negalima liesti neštumo metu, nes taip pat stimuliuoja.
dėl spienelių negirdėjau
man jie tokie skausmingi kad tik masažas šiltam duše nuima skausmą, antraip jokio rubo uždėti negalėčiau
o ir ginė minėjo kad krūtų masažas neštumo metu į naudą, nes stimuliuojamos pieno liaukos
Laputė1 parašė:
dėl spienelių negirdėjauman jie tokie skausmingi kad tik masažas šiltam duše nuima skausmą, antraip jokio rubo uždėti negalėčiau
o ir ginė minėjo kad krūtų m…
O kada speneliai pajautrejo?
Nes man asmeniškai speneliai neskauda ir nėra jautrus, bet gal dar man anksti.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai