Svajonė123 parašė:
Sveikutes, pirmadieni laukia IVF+ICSI. Abiejose kiausidese po 8 folikolus. Bijau, kad neprasidetu hiperstimuliacija. Ar kuriai yra buve, kad tiek daug uzaugtu? Nera…
Man 60 uzaugo 🤣
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSvajonė123 parašė:
Sveikutes, pirmadieni laukia IVF+ICSI. Abiejose kiausidese po 8 folikolus. Bijau, kad neprasidetu hiperstimuliacija. Ar kuriai yra buve, kad tiek daug uzaugtu? Nera…
Man 60 uzaugo 🤣
Svajonė123 parašė:
Man 19 buvo 😁 gydytojas sake, kad vidutine rizika hiperstimuliacijai
tikejaus isvengti, nepavyko, gavau vidutinio sunkumo pozymius 😁 dar ir dabar jauciu ja, bet labai lengva forma. Punkcija buvo balandzio 8, iskart po jos pradejau jausti vakare. Buvo tikrai nekazka, 6dienos laselines ir gerokai pagerejo
linkiu, kad Jums nepasireikstu!
Svajonė123 parašė:
Man buvo abejose po 8 folikulus, po punkcijos hiper nebuvo, bet užtat po įkėlimo atsirado ji. Palyginus čia dar nedaug jų ir neturėtu hiper būti 😊 gerkite po punkcijos daug skyščių ir baltymini maistą valgykit
Svajonė123 parašė:
Čia dar tikrai nėra tiek daug
Svajonė123 parašė:
Ar, dare db E2 tyrima?
Svajonė123 parašė:
Na pas mane folių virš 50 buvo per abi kiaušides. Mano atveju iškart perspėjo gydytoja, kad didelė rizika hyperstimuliacijai. Esant tokiai rizikai po punkcijos skirta baltymų dieta, baltymų lašelinės, baltymų kokteiliai. Dėl hyper nesukit galvos, o jeigu bus kažkokios rizikos gydytoja tikrai pasakys ką daryti🙂
Ar visoms po punkcijos labai padidėja pilvas? Nors ir gaunu kalnus baltymų, geriu daug vandens ir po to pastoviai lakstau į wc, pilvas labai didelis. Kiaušides pamaudžia pastoviai, o užsimanius į wc labai kažką duria nesuprantu ar kiaušides, ar pūslę. Ar verta pergyvent ar ir kitoms taip būna?
Bgret parašė:
Ar visoms po punkcijos labai padidėja pilvas? Nors ir gaunu kalnus baltymų, geriu daug vandens ir po to pastoviai lakstau į wc, pilvas labai didelis. Kiaušides pama…
Man buvo taip buvau issiputusi kokias 2 savaites, į jokius džinsus netilpau.
Skaudedavo tikrai, o įpatingai nuėjus į wc.
Manau tai normalu jeigu pakenčiamas skausmas.
Bgret parašė:
Ar visoms po punkcijos labai padidėja pilvas? Nors ir gaunu kalnus baltymų, geriu daug vandens ir po to pastoviai lakstau į wc, pilvas labai didelis. Kiaušides pama…
Tai cia ir yra hiperstimuliacijos pozymiai. Kasdien vis geres, o dabar teks pakenteti. Gerkit daug skysciu, svarbu juos pasalint. Kol kiausides patinusios, tol bus tie nemalonus pozymiai...
Bgret parašė:
Man baisiai skaudėjo po punkcikos, šlapintis didžiausia kančia buvo, o pilvas atvirkščiai labai plokščias pasidarė, jaučiausi kaip išsiurbta iš vidaus, net išsitiesti negalėjau normaliai... Tai po punkcikos visokių bajerių būna, čia kaip organizmas reguoja, aišku jei pilvas išsiputes ir pradėtų trūkt oro tada jau būtinai į gyd kreipkitės.
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai