Inanana parašė:
2 ciklo diena 7. 5 ciklo diena 7. 7 ciklo diena 7. 10 ciklo diena 3, kiti nyko jau, desine atsisake augti. Ir ispunktavo 2 kiausialastes. Punkcija tobula, nieko ne…
Tai jums siaip pries punkcija buvo trys nuo 18mm?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįInanana parašė:
2 ciklo diena 7. 5 ciklo diena 7. 7 ciklo diena 7. 10 ciklo diena 3, kiti nyko jau, desine atsisake augti. Ir ispunktavo 2 kiausialastes. Punkcija tobula, nieko ne…
Tai jums siaip pries punkcija buvo trys nuo 18mm?
FoxLady parašė:
Man trumpas protokolas, tai va kazi ar bus ta punkcija, minejo jei tesime tai reikes atvykti pirmad treciad penktad. Tai matyt blokuotu ovuliacija ir temptume ilgia…
Jei augs, tai gai buti kad siek tiek daugiau dienu stimuliuos. Aisku dabar svarbu sestadienks, kad augtu pupuliukai.
Inanana parašė:
Jei augs, tai gai buti kad siek tiek daugiau dienu stimuliuos. Aisku dabar svarbu sestadienks, kad augtu pupuliukai.
Linkiu jusu pupuliukam augti ir kad butu dvynukai!
migle0505 parašė:
Linkiu jusu pupuliukam augti ir kad butu dvynukai!![]()
Aciu!!! O jus jau buvote vizite?
Inanana parašė:
Aciu!!! O jus jau buvote vizite?
Aha, mano mato 6 folius, du apie 11 dydzio tai is ju nieko nesitiki, 3 apie 18 dydzio ir vienas 20
tai snd rekovelle ir menopur dar susileidau ir vakare 23 val diferelin ir ovitrele
migle0505 parašė:
Aha, mano mato 6 folius, du apie 11 dydzio tai is ju nieko nesitiki, 3 apie 18 dydzio ir vienas 20tai snd rekovelle ir menopur dar susileidau ir vakare 23 val di…
Labai gerai! Grazus skaiciukai
Inanana parašė:
Labai gerai! Grazus skaiciukai
Joa tik kazkaip uzsimine kad anesteziologe mate mano ligos istorija ir nusistebejo kad as su sirdies bedom bandau eit ivf keliu. Tai kazkaip liudna pasidare nu bet nieko, reikia susiimti
migle0505 parašė:
Aha, mano mato 6 folius, du apie 11 dydzio tai is ju nieko nesitiki, 3 apie 18 dydzio ir vienas 20tai snd rekovelle ir menopur dar susileidau ir vakare 23 val di…
Smagu, nebedaug dieneliu beliko ☺️
migle0505 parašė:
Joa tik kazkaip uzsimine kad anesteziologe mate mano ligos istorija ir nusistebejo kad as su sirdies bedom bandau eit ivf keliu. Tai kazkaip liudna pasidare nu bet …
Kazin kodel?
Inanana parašė:
Kazin kodel?
Nu speju, kad baltijos amerikos klinika reciau susiduria su nestukem su problemom
santariskes ar ten kauno klinikos tokiu zmoniu daug mato. Nu jiem butu geriausia, jei mes visi sveiki butume
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai