Meju parašė:
Tikrai mažas, o nieko nevartojate? Kėlimo dieną nesidarėte?
Vartoju paskirtą besins (vaginaliniu būdu) 3 k. / d.
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįMeju parašė:
Tikrai mažas, o nieko nevartojate? Kėlimo dieną nesidarėte?
Vartoju paskirtą besins (vaginaliniu būdu) 3 k. / d.
Bimbalalaika parašė:
Ką daryti tokiu atveju? Ar jau laukti kito bandymo tiesiog?
Savo atveju galejau didinti prg, bet juk pats organizmas negamina prg. Tai kas is to. Galite susisiekti su gydytoja. kas jusu gydytoja? mano vaigauskaite. tai jinai man apie sita progesterona pasake kad jai mazas prg, tai nevyksta implantacija
Bimbalalaika parašė:
Ką daryti tokiu atveju? Ar jau laukti kito bandymo tiesiog?
4dpi yra labai anksti, dar gali būt neįvykus implantacija. Aš kuo skubiau kelčiau prg.
Inanana parašė:
Savo atveju galejau didinti prg, bet juk pats organizmas negamina prg. Tai kas is to. Galite susisiekti su gydytoja. kas jusu gydytoja? mano vaigauskaite. tai jinai…
Ačiū, bandysiu rytoj skambintis, bet jau turbūt šitas bandymas bus nebeišgelbėjamas... Mano gydytoja Amšiejienė
Bimbalalaika parašė:
Ačiū, bandysiu rytoj skambintis, bet jau turbūt šitas bandymas bus nebeišgelbėjamas... Mano gydytoja Amšiejienė
Koks pyktis ima, kaip gali gydytojai prg nesižiūrėt.. 🙈
Bimbalalaika parašė:
Oi cia apie amsiejiene ne kokie atsiliepimai
forume
LaRosch parašė:
Kiek domėjausi, Fodinos klinikoj tikrai rekomenduoja po ovuliacijos darytis. O dėl NW, tikrai neminėjo, kurią cd darytis, ir tikrai nebepamenu, kurią cd dariausi😅
…
Man Fodina tyrė uNK nustatė per mažus, bet juos reikia tirti po ovuliacijos, o ne prieš. NW pateiktoje informacijoje nurodyta, jog net jeigu daroma EMMA ir ALICE tyrimas, jis turi būti atliekamas 7 d. po ovuliacijos. Tai ir pasidarė įdomu ar tikrai ciklo dienos svarbu NW ir kaip tą ovuliaciją sužiūri 😀
Viltix parašė:
Gailaas jauciu, kad ir man nepavyko, ryt pakartotinis kraujas..
Man testas irgi padare Balandzio 1 poksta
Visgi melagis tas cc testas, pasidariau kita, nieko nera. Bet tokia ir buvo nuojauta, kad kazkas ten ne taip su juo, kai taip staiga atsirado
Meju parašė:
Merginos, kol labai sunkiai laukiu echo dienos, dalinuosi džiugiais rezultatais po fet Tr, 5aa po pgta, 19 dpi hcg yra 11543. Aš turėjus daug biocheminių, tai šitas…
Sveikinu ir aukite sveiki🥰
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai