September7 parašė:
Man niekada niekas jo nenurodydavo daryt, nei V nei G.
Gal galite priminti kelintas sis jusu bandymas ir pas ka lankotes?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįSeptember7 parašė:
Man niekada niekas jo nenurodydavo daryt, nei V nei G.
Gal galite priminti kelintas sis jusu bandymas ir pas ka lankotes?
FoxLady parašė:
Gal galite priminti kelintas sis jusu bandymas ir pas ka lankotes?![]()
3 bandymas, pas G šį karta Santarose.
September7 parašė:
Laba, rytinis testas, labai neryškus vaiduoklis, bet gal toks turi buti 7dpi? Pilva maudzia niekas nepasikeite. Rytoj einu hcg, kaip suprantu turetu buti sestadieni…
Na man po tokiu testu budavo biocheminiai
Bet linkiu kad jums viskas butu gerai ❤️
Frezija parašė:
Na man po tokiu testu budavo biocheminiaiBet linkiu kad jums viskas butu gerai ❤️
Man su geru HCG irgi buvo labai blankus testai, tai cia sunku juos vertinti, rytoj skaiciai parodys, nededu daug vilciu nes ir pilva maudzia.
September7 parašė:
Man su geru HCG irgi buvo labai blankus testai, tai cia sunku juos vertinti, rytoj skaiciai parodys, nededu daug vilciu nes ir pilva maudzia.
Aš tikiu už jus ❤️
Man tai kažkaip pilvą nuo antros dienos įkėlimo maudžia - bet manau progresterono čia poveikis. Nes ir šiaip nuo jo visada kaip balionas būnu.
September7 parašė:
Taip cia bus nuo zvakuciu progesterono.
Beje, dėl PRG tyrimo man irgi nepaskirta. Kadangi man 19 dieną HCG, o aš vis tiek turiu vizitą Santarose tai ten HCG ir pasidarysiu, jeigu jis jau teigiamas bus, tai po to jau ką reikės papildomai pasidarysiu. Nes HCG tyrimas kompensuojamas. Tai kad ir tie keliolila eurų susitaupo.
Minčių_galia parašė:
Beje, dėl PRG tyrimo man irgi nepaskirta. Kadangi man 19 dieną HCG, o aš vis tiek turiu vizitą Santarose tai ten HCG ir pasidarysiu, jeigu jis jau teigiamas bus, ta…
Mano nekompensuojamas šitas ivf, tai už viską moku.
Minčių_galia parašė:
Beje, dėl PRG tyrimo man irgi nepaskirta. Kadangi man 19 dieną HCG, o aš vis tiek turiu vizitą Santarose tai ten HCG ir pasidarysiu, jeigu jis jau teigiamas bus, ta…
Pas ka einate santarose?
Inanana parašė:
Pas ka einate santarose?
Pas Gricių.
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai