zivile 34 parašė:
ir pas mus niekas nepuliuoja, zinokit...leliui beveik 3 sav...
mums supuliavo gal 2menesiu
zivile 34 parašė:
ir pas mus niekas nepuliuoja, zinokit...leliui beveik 3 sav...
mums supuliavo gal 2menesiu
Liolik@s parašė:
Pasiteirausiu sitoje temoje - turiu siuntima krutines lastos fluorografijai pasidaryt, bet juk zindancioms negalima tu rentgenu?![]()
Nėščioms nepatartina, o kuom žindančiai gali pakenkti? Juk ne su vaiku ten eisit, o spinduliuotė tikrai į pieną niekaip nepersiduoda ;)
AJTam parašė:
Ačiū už pasidalinimą!!!jau pas maniškę bent nakties miegelis yra nusistovėjęs kuris laikas, tai tikiu, kad ir dienom nusistovės... Svarbiausia, kad užtektų pien…
Gal jums atrodo, kad mazyle alkana, nes kiek siulot, tiek valgo? As apie saviske ta pati galiu pasakyt, tikrai atrodo ji nemoka atsispirt, kiek besiulyciau, dazniausiai ima.bet va jau dabar jeigu ja sudominam/uzimam, tai isbuna ilgiau nevalgius, nors jei siulyciau, tai imtu tikrai ir valgytu.
As augimo suoliu nei vieno nesu pastebejusi, is saves juokiausi del to, nes tuos tris pirmus menesius tikrai nuolat valgydavo arba as "ant starto" laukdavau, kada vel paprasys. Vienas didelis augimo suolis tris menesius
Jums svarbiausia, kad svoris adekvaciai augtu.
kartais buna, sauna i galva po kokiu poros savaiciu tarpo - klausiu saves,o kodel man viduje taip ramu, kodel as nekeliu klausimo, ar man netruksta pieno? Bet va yra ta vidine ramybe, kad gana to pieno ir jo bus kiek tik reikes.
Sakot vaikas zirzia prie kruties, bet zinokit yra to pieno, jis mikliai pasigamina betraukiant, tik atraskit ko vaikas nerimauja... Viskas bus gerai, jus saunuole, kad taip stengiates.
koncilija parašė:
Gal jums atrodo, kad mazyle alkana, nes kiek siulot, tiek valgo? As apie saviske ta pati galiu pasakyt, tikrai atrodo ji nemoka atsispirt, kiek besiulyciau, dazniau…
Aha ji visada ima, galiu po mišinuko privalgiusią pridėti ir vistiek trauks kaip 100 metų negavus
jau kai zirzia dabar panešioju, tai atrūgsta, papirščioja ir ramiau, tik vis tiek brauko veiduku ieško krūties.
Man ramybę drumsčia kartu su mumis gyvenanti močiutė, jei vaikas verkia tuoj pat "jau turbūt nori papildomai"... Spaudžia ir spaudžia. Tai aš ir nepasitikiu savo galimybėmis, plius kai pirmą mėn priaugo nedaug. Dabar tik suprantu, kad gal pienuko tada ir užteko (sysiukų pakako), tik netoleravo mano valgyto maisto, bet nuo antro mėn primaitinu mišinuku ir baisu nutraukti, nes dabar jau nežinau ar nepagadinau reikalų
ačiū jums už patarimus ir palaikymą, čia vien maitinančių mamyčių kaip jūs dėka aš dar vis bandau...
AJTam parašė:
Aha ji visada ima, galiu po mišinuko privalgiusią pridėti ir vistiek trauks kaip 100 metų negavusjau kai zirzia dabar panešioju, tai atrūgsta, papirščioja ir ram…
Va va tos mociutes bobutes, gadina visa reikala tom pirmakartem, tokiom kaip mes.. as nesuprantu jos tai maitino piena kibirais seme, o mes kazkodel negalim maitint, istisi klausimai ar maitini ar pieno turi.. kaip mane nervuoja ! mano mama irgi bande sakyt, bet kol neapsipykom, ir teko prie kavytes graziai visa paaiskinti, nuo to laiko baigesi visi klausimai. Aciu D kad nepaluzau.. nes vaikas suverkia oi pieno nera, vaika skrutine tampo oi pieno nera, zdz vede is proto is kantrybes, tai net kuri laika nebevaziavau i svecius. Bet viskas sia tem mes nebekalbam
Jos kazkodel visos galejo maitint o vat as ale negaliu neturiu pieno.
Truputi nukrypsiu nuo temos bet kadangi mamos cia maitinancios pienuko trukumu nesiskundziat tai manau irgi yra susidurusiu su ta beda :-)Ant krutines atsirado labai labi daug striju..gal kuri tepet kazka ar kazkokiu budu bandet mazint jas?:-)nes ziuriu kuo toliau tuo daugiau ju pas mane
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai