rozytea parašė:
Tai kaukes devi visur. O kai vaikas gi buna be kaukes.
O jums nežinoma, kad kaukės nėra šimtaprocentinė apsauga? Ir per rankas labai puikiai plinta viskas. Pati manau irgi poliklinikose lankotės dėl nėštumo, ten nematote pavojų?
rozytea parašė:
Tai kaukes devi visur. O kai vaikas gi buna be kaukes.
O jums nežinoma, kad kaukės nėra šimtaprocentinė apsauga? Ir per rankas labai puikiai plinta viskas. Pati manau irgi poliklinikose lankotės dėl nėštumo, ten nematote pavojų?
rozytea parašė:
Kai vyras nupirks didesni busta tada gales vestis savo vaika.
Tai jei tai būtų vaikino butas, covidu jau neužkrėstų ar kaip.
GyvenantiPuikiai parašė:
Tai jei tai būtų vaikino butas, covidu jau neužkrėstų ar kaip.
Butu nebutu. Ziurima kokia dabar situacija. Negrazu gyvenant pas moteri uzversti savo bedas ir reikalavimus... Reikejo galvot apie vaikas pries darant, pries skiriantis. Reikejo pirma pasirupinti vyrui nuosavu bustu..
rozytea parašė:
Butu nebutu. Ziurima kokia dabar situacija. Negrazu gyvenant pas moteri uzversti savo bedas ir reikalavimus... Reikejo galvot apie vaikas pries darant, pries skiri…
O tai jus pries tai nezinojot, kad vyras su skolom be nuosavo busto ir kad vaika turi is ankstesniu santykiu? Jum paciai reikejo gerai pasvarstyti ar galesit priimti ji su visu jo tokiu "turtu"
rozytea parašė:
pati tu buka, jokia cia man buvusi del savo vaiko nekels reikalavimu, tevas atsakingas, isviso tegul dziaugiasi kad lanko, nes kiti tevai nei lanko nei alimentu mok…
Tu tikrai asociali ir visika egoiste
Teisingai pasake buka kaip kelmas
rozytea parašė:
Kai vyras nupirks didesni busta tada gales vestis savo vaika.
Aha vyras su skolom nupirks didesni buta. Įdomu iš kokių lešų.
niekutis parašė:
Tu tikrai asociali ir visika egoisteTeisingai pasake buka kaip kelmas
RytoSaule93 parašė:
O tai jus pries tai nezinojot, kad vyras su skolom be nuosavo busto ir kad vaika turi is ankstesniu santykiu? Jum paciai reikejo gerai pasvarstyti ar galesit priimt…
Vyras sake ,kad vaikas buna pas vaiko mama, ir su juo negyvena.
niekutis parašė:
Na jeigu pas jus ten viezbutis priemate visus ten tai gerai
kad jus pacios kvailos leidziate vyrams uzsisest ant galvos.
rozytea parašė:
Butu nebutu. Ziurima kokia dabar situacija. Negrazu gyvenant pas moteri uzversti savo bedas ir reikalavimus... Reikejo galvot apie vaikas pries darant, pries skiri…
Labai teisingai parašėte, reikėjo galvoti prieš darant, jums ypač. Jau dabar turite ką turite, nebus taip, kad vyras gyvens tik jumis ar jūsų vaiku. Niekas neprašo jūsų prižiūrėti svetimą vaiką, ex kiek suprantu išvis su jumis tiesiogiai nekontaktuoja, o būti kartu ir auginti vaiką tėvo pareiga. Ir visai nesvarbu patinka jums tai ar ne.
Laurute90 parašė:
Labai teisingai parašėte, reikėjo galvoti prieš darant, jums ypač. Jau dabar turite ką turite, nebus taip, kad vyras gyvens tik jumis ar jūsų vaiku. Niekas neprašo …
Bendraut vyrui su vaiku nedraudziu. Gali ji pasiimt ir nusivest pas savo mociute i buta.
niekutis parašė:
Nepatingėjau ir visa tema perskaičiau, susidarė nuomone, kad nemyli ji to vyro iš vis.. Mano butas, mano butas... Taip vis šlykščiai pabrėžia.. Kai myli žmogų, daliniesi viskuo, vargais, rūpesčiais,namai tampa bendri, nors nekeičia to fakto, kad teisiškai tas butas jums priklauso, visur tik mano, man.. Tai jei vyro nemyli, ko norėt, kad vaiką pripažintų?
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai