Rasimiene parašė:
as jau nebededu jo...![]()
o kaip guldai? nes man tai vis jį noris taip guldyti, kad nesimosikuotų rankomis ir ramiai išmiegotų
dar man vis kažkaip nekyla ranka tik užkloti ir viskas...nu bet gal blogai aš čia galvoju
Rasimiene parašė:
as jau nebededu jo...![]()
o kaip guldai? nes man tai vis jį noris taip guldyti, kad nesimosikuotų rankomis ir ramiai išmiegotų
dar man vis kažkaip nekyla ranka tik užkloti ir viskas...nu bet gal blogai aš čia galvoju
kuveite parašė:
Indre--> nepirk,nebeapsimoka,o jei ziema prireiks,tada ir nusipirksi,o db per vasara dulkes,maniskis irgi jau pries men laiko isaugo,bet as ir nepirksiu db,turiu silta deki,jei reik susuku,bet man toks jausmas kad as ji per siltai i lauka kutulinu...jo,as ir uzaugau su karves pienu ir nieko neatsitiko,aisku nesakau,jei alergizuoja tai zinoma kad neduot vaikui,bet jei viska sgerai,tai ir pigiau ir sveikiau mamnau uz misini.
Ilona---> o tos kosytes skirtos butent tokiem mazuliam??? susidomejau reiks gal siandien nusipirkt vakare ir ryt duot,nes obuoli ziaumojam puikiai tai gal ir koses les gerai
![]()
niu matau jau ne viena daro primaitinima,reikes ir man jungtis eisiu tos koses grudu HIPP ieskoti,o kaip obuoliuka duodat tik palaizyti
indruliukas parašė:
o kaip guldai? nes man tai vis jį noris taip guldyti, kad nesimosikuotų rankomis ir ramiai išmiegotųdar man vis kažkaip nekyla ranka tik užkloti ir viskas...nu bet gal blogai aš čia galvoju
![]()
![]()
na tam lopsy nelabai ir yra vietos muistytis...kaiop tik dabar ruosiames i lauka galiu nufotkint
vakare imesiu
Ilonka parašė:
as duodu karta i diena arba kas antra diena koseles grudu. siaip skaiciau, kad visur pasaulyje rekomenduojama pradeti nuo grudu kosiu, tada sektu darzoves, tada darzoves su mesa ir galu gale vaisiu tyreles. bet tarkim visos vyro seserys nuo tokio laiko duodavo virto obuolio tyreles ar banano , tai irgi...![]()
kitas dalykas, sesuo mano pirma berniuka pradejo irgi primaitinit nuo sulciu ir vaisiu tyreliu, tai vaikas iki siols valgo tik saldumynus , o normalaus maisto tokio kaip mesyte nenori . tai nezinau cia kokie genai ar sutapimas, bet vistiek manau geriau pradeti nuo grudu koseliu, bet cia tik mano nuomone.o mama mano sake, kad visoms mums 3 sesems skiesdavo piena su vandenuku ir virdavo koses su karves pienu, ir kaip matosi niekas nieko nealergizavo ir viskas gerai
![]()
gyditoja sake kad jei vaiko viduriai linke kieteti tai siuloma pradet nuo darzoviu kosiu jei skystoki tai nuo grudu kosiu na bet kas kaip ismano tas taip ir daro as be 5men nesiruosiu jokiu kosiu duot
Rasimiene parašė:
na tam lopsy nelabai ir yra vietos muistytis...kaiop tik dabar ruosiames i lauka galiu nufotkintvakare imesiu
![]()
lauksiu
ruruta parašė:
niu matau jau ne viena daro primaitinima,reikes ir man jungtis eisiu tos koses grudu HIPP ieskoti,o kaip obuoliuka duodat tik palaizyti
nea,as jau pagremziu jam,lb graziai suvalgo,ir jau suduodu kokius tris pilnus saukstelius
shaki parašė:
del karves pieno tai duodavo bet skiesdavo kad nebutu toks riebus, bet siaip karves ir ozkos pienas alergizuoja
ir kai lankiaus pas gyd. Tulcina jei esat apie ja girdeja dariaus maisto netoleravimo testa ir ji sake kad pieno produktu visu zmoniu organizmai netoleruoja
nuo neatmenamu laiku visi vartojo pieno produktus ir toleravo,o kaip cia taip viskas pasikeite,kad pradejo netoleruot
shaki parašė:
gyditoja sake kad jei vaiko viduriai linke kieteti tai siuloma pradet nuo darzoviu kosiu jei skystoki tai nuo grudu kosiu na bet kas kaip ismano tas taip ir daro as be 5men nesiruosiu jokiu kosiu duot
as tai isvis laukiu kada vaikas gales daug ka valgyt,nes tas papinimas ir misinimas tai nzn...db be vaiko ne is vietos...va ryt turejau eit i koncerta,bet negaliu palikt vaiko,tai teks namie sedet.....
indruliukas parašė:
aij vis aš apie tuos kailinius vokeliusmano mažasis baigia išaugti tą lopšį, tai galvoju kaip čia dbr reiks guldyti jį į tą sėdimą dalį...Kaži apsimokėtų dar pirkti kailinį vokelį? vis galvoju ir rudenį ir kitą žiemą dar panaudočiau...bet nžn
vis suabejoju, gal jam jau per karštą jame bus
![]()
![]()
As tai nepirkciau, kam jo reikia.. geriau koki gera vilnoni adiala nusipirkit, bent uzteks labai ilgam ir neisaugs
sirdele35 parašė:
nuo neatmenamu laiku visi vartojo pieno produktus ir toleravo,o kaip cia taip viskas pasikeite,kad pradejo netoleruot![]()
gal ir anksicua netoleruodavao,bet nelb kas demesi kreipe,o db kai nuo kiekvieno pirstelejimo vaiko panikuojama tai manau ir pucia tuos netoleravimo burbulus,dar reklama daug ka daro,kad tas nesveika,o tas sveika,pirk sita,ano nepirk...
bet tas pieno netoleravimas budavo,tdl sako geriau duot ozkos piena,na bent taip girdejau is mociuciu
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai