sveiki!
ACIU us sveikinimus!
mes su Dominyku taip pat sveikinam kitus mazius su menesidieniu!
vis uzbegdavau tik paskaitydavau, bet neparasydavau, buvom lb neramus, daug verkem...vis kankina mus stomatitas,ehc kaip sunku su juo...
care parašė:
Nea, neuzkliuvo, tik susimakalavau kazkaip, vienos vienaip parasę, kitos kitaip, tai nebesupratau kas cia ka skaiciuoja![]()
turejau omeny uz akiu uzkliuvo
Malinka3 parašė:
Labas. seip kaip zinau, kad nuo pasalpu neturi teises nuimt. As vat irgi likau skolinga VMI 171lt, tai nezinau ar cia as turiu jiem pinigus pervest ar jie nuims man nuo saskaitos...
Jei jau likai skolinga, tai pinigelius turi pervest pati, jei nenori, kad jie paskui dar ir delspinigiu priskaiciuotu, po 0,02 proc. per diena lygtais.
Rasimiene parašė:
nzn kur jusu mieste, bet pas mus yra bent dvi alieju parduotuves, ten galybe yvairiu rusiu...
net nezinojau kad tokio buna
reiks pasidometi :))
blm as ir gaunu tas egas zinutes ir mane jau nervuoja, nieko as ten nesuprantu, vis ta pati siuncia
nu gal datos skirias...nzn net
o pinigus deklaravau, bet vis negaunu is VMI...kiba kazka blogai padariau gal ar ka, nes intiku deklaravau pati
o Kapri ten sugrazina permokas ir tikrai gerai paskaiciuoja, as kai studinau tai turejom buhalterijos paskaitas, tai tikrai ten nera apgaule, tiesiog pinigus gauna tas kas buna neisdirbe kazkaip visu pilnu metu...as tiksliai nezinau, gal Ingritoze galetu tiksliau pasakyti, bet ten tikrai nera apgaule
indruliukas parašė:
blm as ir gaunu tas egas zinutes ir mane jau nervuoja, nieko as ten nesuprantu, vis ta pati siuncianu gal datos skirias...nzn net
o pinigus deklaravau, bet vis negaunu is VMI...kiba kazka blogai padariau gal ar ka, nes intiku deklaravau pati
o Kapri ten sugrazina permokas ir tikrai gerai paskaiciuoja, as kai studinau tai turejom buhalterijos paskaitas, tai tikrai ten nera apgaule, tiesiog pinigus gauna tas kas buna neisdirbe kazkaip visu pilnu metu...as tiksliai nezinau, gal Ingritoze galetu tiksliau pasakyti, bet ten tikrai nera apgaule
![]()
as zinok ir dar laukiu pinigeliu is vmi
indruliukas parašė:
blm as ir gaunu tas egas zinutes ir mane jau nervuoja, nieko as ten nesuprantu, vis ta pati siuncianu gal datos skirias...nzn net
![]()
na vyrui lb greit atsiunte pinigus i sask., tik mano deklaracija reikejo is naujo siusti pildyti, nes dubliavosi su vyro, skambinausi sake viskas tvarkoje, laukti pinigu 2 sav. begyje
tai kita savaite turetu buti, jeigu neapgavo.
care parašė:
![]()
![]()
Sveikinimai Kipriukui
Aciukas
Vakare valgysim "medaus" torta. S gavos turbut,nes receptas netikslus...
Ne minksti blynai gavos, o kieti meduoliai,tai tas pertepimas gal net neisigers
Bet jei ka, tai vyras vis tiek suvalgys,nes jam ale saldu ir gerai
indruliukas parašė:
![]()
O tai kodel tada dauguma skolingos liekat deklarave apart to,kad gautumet atgal ?
Vienetus girdziu,kad grazina, visi kiti kazkodel lieka nedamokeje,nors valstybe saves neapsigauna ir nusirezia nuo algos visada kiek jiems reikia ir ne maziau. Jei alga butu nefiksuota,tai sakytum,kad suklydo kada, o kai fiksuota tai kaip ir viskas aisku, nu nzn...
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai