ausra75 parašė:
Ot, smagu, kai vaikai prašosi arba leidžiasi sodinamimano karalaitis žviegia baisiausiai ant puodo sodinamas... kartais vonioj nuneštas padaro. Apie pasiprašymą…
Mūsų tai sako Oj kuva jei kas nukrenta.
ausra75 parašė:
Ot, smagu, kai vaikai prašosi arba leidžiasi sodinamimano karalaitis žviegia baisiausiai ant puodo sodinamas... kartais vonioj nuneštas padaro. Apie pasiprašymą…
Mūsų tai sako Oj kuva jei kas nukrenta.
medu parašė:
nepykit, na bet jau prie tokių mažiukų reikia rinkti ir savo ir aplinkinių žodžius, aš tai niekam neleidžiu keiktis šalia jo, kažkaip nesmagu būtų jei mano vaikas t…
Medu as tau pritariu, kaip patys snekam taip ir vaikai snekes
ausra75 parašė:
na, sakyčiau tėvai kalti....gal namuose dažnai naudojat panašų žodiną? Arba darželyje prisirinko...
Bet tai kas ten per aplinka kad ištisai tokius žodžius girdi? Nes jeigu čia tik vienas pavyzdys... Na aišku čia ne mano reikalas.
Vyro draugus ne kartą esu sudraudus, tačiau ir pati stengiuosi prie mėgstančių pasikeikti su vaiku nesėdėti. Parduotuvėj kažkaip visai negirdžiu jokių keiksmų...
ausra75 parašė:
musiske orgi puoduko nepripazista, nors zaislus sodina, kad kaku darytu, pati atsiseda, bet tik su kelnytem, jei sakai, kad reik nusimaut kelnytes ar bandai numaut ir pasodint ant puodo tai klykia ir muistosi nors tu ka... Viena kart pasisiojus buvo i puoda tvarkingai taip dziaugemes, jau galvojom prades daryt, net ne, irgi geriau pilnom kelnem, bet ant puodo neseda
su tuo puodu ilgas darbas... man dabar mintys jau kyla, kad gal nereikejo nieko daryt, kaip pagal ta buda, kai pats vaikas sugalvoja.. bet taip turbut dar metus i pampius droztu.. siaip ji puoda 6 men proga gavo, bet kelis menesius voliojosi tarp zaislu, kad susipazintu su nauju daiktu. paskuj pradejau gaudyt sysius, nuo metuku be pampio daznai laikydavau dienom, budavo kad grizgavom prie pampiu, nes kelnes baigdavosi
nu zodziu, net nezinau ar cia tai itakojo, o gal ir pati jau dabar butu sumasciusi daryti
Lėja123 parašė:
musiske orgi puoduko nepripazista, nors zaislus sodina, kad kaku darytu, pati atsiseda, bet tik su kelnytem, jei sakai, kad reik nusimaut kelnytes ar bandai numaut …
O nemeginat sodinti ant klozeto, mes nuo pat pradziu tik ant klozeto sodinam. Nes musiskis puoduko nepripazysta
zaidimu forma meginkit, veskites kartu su savim kai einat y toleta. Leiskite atsiplesti toletinio popieriaus skiautele
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
bet energijos apie nulį ir pykina praktiškai nuolat.…