riculka parašė:
As net nezinau kodel man taip yra... Sakau matomai neisimiegojimas duoda savo, o dar hormonai... Vaikelis kaip ir planuotas ir nesuprantu kodel as tokia pasimetusi.…
Viskas bus gerai ir viska istversi del savo mazyliu!
riculka parašė:
As net nezinau kodel man taip yra... Sakau matomai neisimiegojimas duoda savo, o dar hormonai... Vaikelis kaip ir planuotas ir nesuprantu kodel as tokia pasimetusi.…
Viskas bus gerai ir viska istversi del savo mazyliu!
riculka parašė:
Tiesa ar po pirmojo grizote i savo formas ar pavyko viska numesti?![]()
Man po gimdymo liko 2kg, nedaug, bet as pries pirma nestuma buvau priaugus 8kg
taigi, dabar sveriu 65kg (nors normalus mano svoris visada budavo 55kg), tikiuosi nestumo metu daug nepriaugsiu
kaip kitos su svoriu?
O man po pirmo liko 7 kg! Tiksliau as per nestuma priaugau nedaug, nes gestacini diabeta turejau tai grieztos dietos laikiaus, o vat po gimdymo, kad puoliau valgyt ko negalejau tiek laiko ir va... Po to tikejaus baigus maitinti uzsiimti tais 7 kg!!! Bet maitinima vis buvo gaila nutraukti, kol pilvelyje neatsirado kitas leliukas
O dabar pergyvenu, kad dar daugiau nepriaugciau, jau taip mano spintoj rubai uzsigulejo nelieciami
O siaip kaip dabar auga svoris?
Linike02 parašė:
man pakolkas rodos kap svoris nukrito.....neisivaizduoju kodel taipbet ir taip pergyvenu uztenka bedeliu :(dedelioi nezinioi as.....
Na pirma trimestra daznai taip. Antra po truputi auga, o vat trecia kai duoda
Del svorio neaugimo tai pati maziausia beda. O siaip kas kankina?
Linike02 parašė:
man pakolkas rodos kap svoris nukrito.....neisivaizduoju kodel taipbet ir taip pergyvenu uztenka bedeliu :(dedelioi nezinioi as.....
o kokios bedeles kankina? ar tik labai jaudinies del nestumo?
riculka parašė:
O man po pirmo liko 7 kg! Tiksliau as per nestuma priaugau nedaug, nes gestacini diabeta turejau tai grieztos dietos laikiaus, o vat po gimdymo, kad puoliau valgyt ko negalejau tiek laiko ir va... Po to tikejaus baigus maitinti uzsiimti tais 7 kg!!! Bet maitinima vis buvo gaila nutraukti, kol pilvelyje neatsirado kitas leliukasO dabar pergyvenu, kad dar daugiau nepriaugciau, jau taip mano spintoj rubai uzsigulejo nelieciami
![]()
O siaip kaip dabar auga svoris?
as ir labai noreciau daug nepriaugti, nes ir taip esu stamboka, stengiuos nevalgyti nesamoniu visokiu
man kolkas svoris neauga, mazas dar lb mano nestumas
o tu kiek priaugai?
riculka parašė:
Na pirma trimestra daznai taip. Antra po truputi auga, o vat trecia kai duodaDel svorio neaugimo tai pati maziausia beda. O siaip kas kankina?
ne cia viskas kitaip pasake jog bus 2 vienas gyvas matos o kitas nejudejo isvis gali but kad atsiskyres ir nebegyvas
Visoms labas ;)
jungiuosi prie Jusu.
Ant Kaledu tureciau ispakuot savo geriausia pasaylyje dovana :)))
gyvenu Uk,lietuvoje buvau pas gine, sake 11sav.5 d, o cia paskaiciavo kad 12 sav .1 d.
tai nedaug skirias, tai gal spesiu dar 2012 pagimdyt :)))
istikro, siek tiek maudzia pilveli, toks jausmas kad tempia, bet ne visai laik, bet kaip supratau, tai normalu, nes ten viskas auga, pleciasi...
i tulika lakstau 10 kart per diena :)))
jokiu ypatingu poreikiu neturiu, tik norisi gazuotu gerimu, tai mineraliniu pasilepinu, ir nosis labai jautri kvapams ...negaliu pernest rukytu gaminiu ir man smirda mano suo... nesuprantu kodel, tikiuosi cia laikinai , nes vargsas mazas dar, vis nori prisiglaust, o man net nosi riecia...
ir dar nuotaiku kaita, del kurios kencia MB
tikiuos irgi laikinai...
Svajonyte parašė:
as ir labai noreciau daug nepriaugti, nes ir taip esu stamboka, stengiuos nevalgyti nesamoniu visokiuman kolkas svoris neauga, mazas dar lb mano nestumas
o tu kiek priaugai?
Pora kg jau turiu...
nors tikrai neryju ir aplamai nedaug tevalgau.
22 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai