as.juste parašė:
Mano lelyte gime rugpjucio 7diena. 10.55. 3.520kg 55cm ugio (kazkas sake, kad nematuoja, bet pas mus matavo ir knygoj surasyta yra, kuria dave ligoninej).![]()
Sveikinimai tapus mama
as.juste parašė:
Mano lelyte gime rugpjucio 7diena. 10.55. 3.520kg 55cm ugio (kazkas sake, kad nematuoja, bet pas mus matavo ir knygoj surasyta yra, kuria dave ligoninej).![]()
Sveikinimai tapus mama
renatuxre parašė:
MAMOS A JUS SUPRANTATE KOKIA TEN AKCIJA YRA DABAR TESCO VAIKISKOM PREKEMS? PERKI UZ
Negirdejau nieko... Reiks ryt nuvaziuot
Egliuxxx UK parašė:
Negirdejau nieko... Reiks ryt nuvaziuot![]()
as kaip suprantu gausi ta voulceri uz 10£ nuolaidos kaip pvz: 1£ OFF kokiems milteliams nuolaida,nesuprantu zodziu
renatuxre parašė:
Sveikinu ! Kaip jautiesi? Gal trumpai apie pati gimdyma
Na ka, treciadienio ryte, tiksliau 4.30 prabudau visa slapia nes staigiai nubego vandenys, sliukstelejo kaip pora stikliniu pilnu vandens, vandenys buvo nesvarus rudi (veliau paaiskino ligoninej, kad leliukas pakakojo pilvelyje, del to rudi vandenys su gleivem isejo). Is kart pasiskambinau i ligonine, greit susisukom ir jau 5 ryte gulejau palatoj su istizusiu pilvu prijungta prie aparatu, saremiai is kart prasidejo po vandenu nubego smarkus kas kelias minutes. Patikrino kakleli, tas kietas, nesutrumpejes, atsiveres vos viena cm. Liepe laukt. Saremiai tik stiprejo ir daznejo, apie devinta valanda kaklelis nei is vietos, viskas lygiai tas pats, o vandenys jau zalsvi buvo pradeje eiti, paklausiau kiek dar laiko viskas gali testis, pasake, kad su tokia eiga apie 18 valandu, kadangi leliukas be vandenu gali but daug maziau pasiprasiau CP. pakviete konsultanta, kuris bande mane atkalbet zodziais: tu verti mus daryti tai, kas yra gamtos naturaliai nustatyta. Tai as tik atreziau, kad as turiu teise rinktis, kaip mano vaikas ateis i pasauli, ir kad jie mane vercia daryti, tai ko as nenoriu. Tada buvo pakviestas anesteziologas papasakoti man apie visa procedura, pasirasiau dokumentus, dar as kadangi turiu galvoje cistuke, tai pasiskambinau pateviui, kad atvestu iroddanti dokumenta, jog tikrai turiu sita problema, anesteziologas viska susizymejo, surase sutvarke ir 10.00 jau buvau vedama i operacine, o 10.55 gime musu Dominykas. Draugas visa laika sedejo salia, viska mate lempose kaip kas vyksta, pirmas ant ranku paeme leliuka, nukirpo virkstele, stebejo kaip maziuka sveria, prausia, matuoja ir panasiai. Paskui 24 valandas gulejau prijungta prie aparatu, o kita diena tik atjungus viska, jau laksciau su klecku ant ranku po palata. Esu labai patenkinta prieziura, akuseres, daktarai, ejo, klause ar viskas gerai, kaip jauciames, vis tikrino mane ir leliuka. Siandien isleido mus namuciu.
Tik maistas labai neskanus ligonines.
as.juste parašė:
Na ka, treciadienio ryte, tiksliau 4.30 prabudau visa slapia nes staigiai nubego vandenys, sliukstelejo kaip pora stikliniu pilnu vandens, vandenys buvo nesvarus ru…
labai gerai kad pasirinkote cezari,kiekviena mama renkasi kas jai geriau
beto jokios veklos jums nebuvo,o vandenys zali,infekcija gali buti... sekmes jums
Mazyyytis333 parašė:
Sveikos mamos,
Vakar gavom tuberkuliozes skiepa,dar gulim ligonineje, po Kiek laiko po skiepo ats…
Jums gerai... mes vis dar laukiam
erkastep parašė:
sveikos mamytes,gal kuri nors gimdet ar ruosiates gimdyti su dianatal geliu?
As ruosiausi
Bet gale gimdziau vistiek be jo
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai