Diatrix parašė:
Mamytės, ar pasireiškė mažiams kokia reakcija į staiga prasidėjusį žydėjimą?
Maniskiui isbere zandukus ir rankas ties riesais. Niekam nebuvo alrgiskas.
Diatrix parašė:
Mamytės, ar pasireiškė mažiams kokia reakcija į staiga prasidėjusį žydėjimą?
aleksa1987 parašė:
Ar gydėt kaip nors? Aš vakar prieš miegą Laritino daviau, ryte žandukai švarūs ir slogos beveik nėra
Tik lauke dar nebuvom , kai išeisim, nežinia kaip bus-mūsų kieme yra didžiulis beržas, dabar visame gražume žydi, skaičiau, kad būtent nuo beržo labai alergizuoja smarkiai...
Diatrix parašė:
Ar gydėt kaip nors? Aš vakar prieš miegą Laritino daviau, ryte žandukai švarūs ir slogos beveik nėraTik lauke dar nebuvom , kai išeisim, nežinia kaip bus-mūsų k…
Tik tepu zandukus ir rankas. As zyrtek nuo alergijos tik turiu
ausriukas110 parašė:
Labas mamytes,as su klausimuku. Griztam i Lietuva atostogu,tai noriu paklausti koki pienuka geria jusu maziukai,mano damute nera ragavusi Lietuvisko pienelio tai ne…
Bent jau mes gėrėm - Pieno žvaigždžės "Dvaro" pienas 3,5 proc. riebumo.
Sveikos mamytes, mano mažyliui kažkaip keistai pakilo temperatūra be jokių kitų ligos požymių... Šeštadienį vakare pakilo iki 38,8, numusiau, apie 5h ryto išvis buvo 39,4, sekmadienį po pietų 38,1, vakare iki 38,3 uzkylo, naktį jau nebuvo, pirmadienį po pietų pakilo iki 37,4, jokių vaistų nedaviau, vakare pati nukrito ir daugiau nepakyla, nei snargliu, nei kosulio, uzkimimo nėra, gal kam taip buvo? Ar verta pasirodyti gydytojui...
B.Renata parašė:
Sveikos mamytes, mano mažyliui kažkaip keistai pakilo temperatūra be jokių kitų ligos požymių... Šeštadienį vakare pakilo iki 38,8, numusiau, apie 5h ryto išvis buv…
Panašu į tridienę karštinę
Saulės pūkas parašė:
Panašu į tridienę karštinę
Bet kad neisbere jo, ar gali but be bėrimo, tiesiog nei karto dar neturėjome tridienes
B.Renata parašė:
Bet kad neisbere jo, ar gali but be bėrimo, tiesiog nei karto dar neturėjome tridienes
Maniškį išbėrė keliais spuogeliais ant kojyčių tik 4 ar 5 diena, kai temperatūra buvo jau nukritus
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai