esudalija parašė:
Saviskiui daviau bulve, aviziniu dribsniu koses su bananu, vakar tyrele buoliu su moliugu,tai niekas nepatiko. Viska spjauna lauk. Mamytes,o is kur ta saldzia bulve…
as tai anglijoj gyvenu, pas mus yra pirkti
esudalija parašė:
Saviskiui daviau bulve, aviziniu dribsniu koses su bananu, vakar tyrele buoliu su moliugu,tai niekas nepatiko. Viska spjauna lauk. Mamytes,o is kur ta saldzia bulve…
as tai anglijoj gyvenu, pas mus yra pirkti
musia112 parašė:
nu as zinau , as tai neduociau vaikui tokiu bulviu, juk ta bulve ne musu krastuose augus , is vis neaisku kaip ji auginta, kiek ten tu nitratu prisikaupe…
oj dabar visur pilna tu nitratu...nebent savo augini darzoves, tada gerai
aisku ziuriu, kad sveikiau butu viskas, bet kai is parduotuves perki paprasta ar saldziaja bulve, abi tikrai bus su trasom uzaugintos...
Man tai juokinga . Duot tik ta produkta kuris toi sali auga . O tai airiai apart kopustu kuriu maza uzaugina bei bulviu kuriu tik 10% airijoi uzauginta nelaba ka turi.
Maniskis paprastu bulviu nevalgo kolkas.O tas batatas su pacepsejimu. Reiskias jam skanu..beto ir lietuvoi augina tas saldziasias bulves . Ju kelios rusis. Mano senele jau kiek pamenu tai nuo mano vaikystes augino baltasias saldzias bulves
daiva.bielinyte parašė:
as pradzioj ipildavau sumaisyto misinuko, o dabar mes valgom saldziaja bulve+moliugas+cukinija, isvirusias darzoves sutrinu, nei nuoviro, nei misinio nebededu, nes …
As bandysiu ryt gal ziedini kopusta +saldziaja bulve. Ieskojau moliugo nusipirkt tai neradau matyt neuzsiliko po helauvyno
gal bandysiu lietuviu parduotuvei surast
Aa bandysiu kuo isvairesnes ir visko duot paragaut. Ir viska pati gaminsiu.
Nes pazystama savo dukra bande maitint savaite tik stenges aj sako nevalgo ji numete ta gaminima. Pirko parduotuvines tyres visokias . O dabar be, chicken nugets ir be bulvyciu su keciupu nieko kito nevalgo. Girdejau jai maitinsi pirktinem kosele ir tyre. Tai naminio.maisto nevalgys. Nzn ar teisybe bet su drauge tai teisybe.
[email protected] parašė:
Man tai juokinga . Duot tik ta produkta kuris toi sali auga . O tai airiai apart kopustu kuriu maza uzaugina bei bulviu kuriu tik 10% airijoi uzauginta nelaba ka tu…
na as issakiau savo nuomone , ir man nesvarbu juokinga jums ar ne juokinga
musia112 parašė:
na as issakiau savo nuomone , ir man nesvarbu juokinga jums ar ne juokinga![]()
Tai taip kiekvienai mamai sprest ir ttt. Gerbiu tavo nuomone tik mano nuomone kitokia
[email protected] parašė:
Aa bandysiu kuo isvairesnes ir visko duot paragaut. Ir viska pati gaminsiu.
Nes pazystama savo dukra bande maitint savaite tik stenges aj sako nevalgo ji num…
Sveikutes ,senai cia berasiau...manau maistas kuri valgo vaikai priklauso nuo tevu...jei tas vaikas valgo vien kecupa nuggetsus ir bulvytes,tai vadinas tevai tai valgo...su vyresneliu mum taip buvo del padazu ivairiu,nesvyras del ju isprotejes...taiviena diena pasakiau vyrui stop,kad prie vaiko nevalgytu...nemato ir nereikia...
O kas liecia pirktines koses,tai vyresneliui jas pirkdavau tas saldzias..o tu darzoviniu jis net nevalgydavo,o as ir nepirkdavau..tik viena syk ant pabandymo tai pradarius o jei kokia smarve o davus paragaut isspjove iskart lauk..
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai