Colliukke parašė:
Nuo ko galėtu gelti-skaudėti viena krutinę? Atrodo lyg su adata kas durtu... ir lb silpnai bėga pienas is jos...
gal uzsikimso, pabandyk pamasazuot, nutraukt pieno, nes buna nuo tirsto pieno neprateka
Colliukke parašė:
Nuo ko galėtu gelti-skaudėti viena krutinę? Atrodo lyg su adata kas durtu... ir lb silpnai bėga pienas is jos...
gal uzsikimso, pabandyk pamasazuot, nutraukt pieno, nes buna nuo tirsto pieno neprateka
AgneGry parašė:
Nebezinau ka daryti..vakar diena ir sianakt naktis buvo tragiska.. Uzsnusdavo maximum pusvalandziui, ir iesko mano papyciu lyg kelias val nevalgius butu.nors pries …
Aptamil 1.=).
AgneGry parašė:
Kokius buteliukus naudojat?avent tommie ar kokius?teks isigyti ir mums..
Rekomenduoju dr.brown. netiki mums nei avent nei tt.
vannilla parašė:
Sveikos, nežinau kaip pasielgti..mano mažylis diena po maitinimo budrauja kokias dvi valandas, o kai lieka valanda ar pusvalandis iki kito maitinimo, nes ma…
Tik džiaukis, kad miega ir tu miegok. Išalks-pabus=).
Ambere parašė:
Sveikos, turiu toki klausima kaip jusu mazyliai tustinasi, manoji labai skystai lyg vandenuku, nors yra ir granulyciu, daktares klausiau sako tai normalus naujagimi…
Jeigu maitini mp tai taip ir turi būt:).
AgneGry parašė:
Reikes tikrai pabandyti nutraukti..bega toks skaidrus gal kiek balksvas, vos ne toks pat kaip priespienis budavo..
Pati tiek nenusitrauksite, kiek mazylis gali istraukti. Panasu man labiau i augimo suoli. Pasiteiraukite grupeje "Viskas apie zindyma".
AgneGry parašė:
Nebezinau ka daryti..vakar diena ir sianakt naktis buvo tragiska.. Uzsnusdavo maximum pusvalandziui, ir iesko mano papyciu lyg kelias val nevalgius butu.nors pries …
As duodu pries miega viena karta Aptamil 1. Nes ji pas mane irgi nenulipa nuo papulio ir nespeja pieno prisigaminti. O kai duodu viena karta misinuko, ji ilgiau pamiega ir man pieno speja prisigaminti. Mums kolkas tai pasiteisino
Torri parašė:
Baikit jus su tom autokedutemsupermamu nesamoniu neskaitykit, jei jos butu blogos puse pasaulio butu invalidai, nes kokioj amerikoj ar uk atstumai tikrai ne po …
As irgi sutinku su tavim, kad nusitraukinejimas pieno neparodys, kiek is tikro pieno yra. Tik vaikas gali istraukti. As nuejau ir pasveriau vaika, ir tik tada supratau, kad vaikas istraukia daug geriau nei pientraukis
BeFree parašė:
Kaip jos neramumas pasireiškia? Ar verkia ir riečiasi ar tiesiog verkia? Kiek laiko per dieną būna budri?![]()
manoji rekie ir retesi...net neejo apraminti...pakaitom nesiojom o inai vistiek rekie..
Turtas parašė:
As duodu pries miega viena karta Aptamil 1. Nes ji pas mane irgi nenulipa nuo papulio ir nespeja pieno prisigaminti. O kai duodu viena karta misinuko, ji ilgiau pam…
vakar daviau aptamilo...40ml izgere,tai vienas pliusas kad pieno i papukus prisipile..
Colliukke parašė:
Mano akimis mano mazylė viduriuoja, nes ji daro kaip vandenukas. Bet daktere taip pat sako kad cia normalu. Tai jau beveik itikinau save kad toks ir turi buti kakut…
Bet yra granulyciu? Nes pas mus ner, tiesiog skystai tustinasi
105 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai