nerilyte parašė:
Vaikiukam negalima "neleist miegot". Ir neurologė yra tą sakiusi,ir skičiusi knygoj esu. Tai aš dabar migdau kada tik jis nori - būna,kad po miego net valanda nepr…
Taip, reikia leisti miegoti kiek nori, nes formuojasi nervų sistema
nerilyte parašė:
Vaikiukam negalima "neleist miegot". Ir neurologė yra tą sakiusi,ir skičiusi knygoj esu. Tai aš dabar migdau kada tik jis nori - būna,kad po miego net valanda nepr…
Taip, reikia leisti miegoti kiek nori, nes formuojasi nervų sistema
Gandrė parašė:
Mamytės kurios pirkot columbia kombinezonus internete, gal galit pasidalinti nuorodomis ir atsiliepimais?
Aš pirkau musumažyliuose naują, labai patiko
PandaKoala parašė:
mamytesnesutariu i su vyru . sakau kad planuoju nazei po eglute padet maitinimo kedute ir dar kazka , jai tada bus 6 men., jis sako kad tos kedutes nereikia, sako …
Tai pasakykite vyrui: "Ar tu vaiką laikysi ant kelių, kol aš jam valgyt duosiu?"
PandaKoala parašė:
mamytesnesutariu i su vyru . sakau kad planuoju nazei po eglute padet maitinimo kedute ir dar kazka , jai tada bus 6 men., jis sako kad tos kedutes nereikia, sako …
O tai kur vaikas dar gali valgyt? Ant keliu tikrai nepatogu, o ant paprastos kedes manau nelabai saugu
ivanauskiene parašė:
O kokios cia firmos cia? Ar jis tyliai dirba, ar kazkoki garsa skleidzia? Cia lietuvoj pirkot?
Skleidzia garsa,bet tyliai...manau tas garsas net ramina,pirkom vakar Senukai, vilniuj, apie 20 eur,tai buvo gan pigus variantas, bet man patinka kaip veikia,firma Comefresh
Oliasha parašė:
Skleidzia garsa,bet tyliai...manau tas garsas net ramina,pirkom vakar Senukai, vilniuj, apie 20 eur,tai buvo gan pigus variantas, bet man patinka kaip veikia,firma …
Aciu uz info, muset ir mums reikes
ivanauskiene parašė:
Aciu uz info, muset ir mums reikes
Jeigu bute sausas oras tai pirkit butinai,nes visiems lengviau bus kvepuot
Nidošiukas parašė:
Tai jis gal pervargsta? Man kai nepadeda niekas dedu ant pilvo pas save, galvytę prispaudžiu prie krūtinės, glostau arba judinu, dainuoju lopšinę arba š... sakau po…
Na žinokit stengiuos nepraleist to momento kai miego nori. Maždaug po 2 val nuo atsibudimo..tai neturėtų būti pervargęs..na matyt jis tiesiog toks yra :/ o kol dar nenori moego tai per anksti ir neužmigdyčiau
PandaKoala parašė:
Nepritariu tik tam, kad tai dovana vaikui. Tai dovana jums;)
O anyta turbut ir sauskelniu nenaudojo, ir drabuzius rankom skalbe. Maitinimo keduciu yra ir pigiu. Sakykim Ikea, o ir ju kokybe gera. Jei tureciau galkmybe pirkciau dabar is Ikea, o ne tokia brangia kokia dabar turim
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai