muzaas parašė:
Aš manau kad gali būti laikina. Mano irgi kurį laiką nevalgė, bet paskui vėl "atsiriso".
Sveikinimai laukimu gyvenant
muzaas parašė:
Aš manau kad gali būti laikina. Mano irgi kurį laiką nevalgė, bet paskui vėl "atsiriso".
Sveikinimai laukimu gyvenant
SimaB parašė:
Gal kazkas jau svaratote mazylius persodinti i didesne kedute? Mes turim romer-britax iki 18 kg. Bet brolis auga sparciai ir teks jam perleisti ta kedute, tad reiki…
Man irgi aktualu...
KarinaK parašė:
Sveikinimai laukimu gyvenant![]()
Ačiū
SimaB parašė:
Gal kazkas jau svaratote mazylius persodinti i didesne kedute? Mes turim romer-britax iki 18 kg. Bet brolis auga sparciai ir teks jam perleisti ta kedute, tad reiki…
Mano ponia vazineja iki 18kg maxi cosi, artimiausiu metu neplanuoju keisti, nes kai i brolio kede atsiseda tai dirzas per kakla eina, gerokai per maza dar panele, o ir sveriam tik vos virs 10kg..pas broli irgi maxi cosi 15-36kg.
karinaite_ parašė:
Mano ponia vazineja iki 18kg maxi cosi, artimiausiu metu neplanuoju keisti, nes kai i brolio kede atsiseda tai dirzas per kakla eina, gerokai per maza dar panele, o…
Mmmmmm maniske 14.5 sveria, nera maza, reikia gal ja i parduotuve nusivezti pabandyti i sodinti.
SimaB parašė:
Mmmmmm maniske 14.5 sveria, nera maza, reikia gal ja i parduotuve nusivezti pabandyti i sodinti.
Jo, cia geriausias variantas, as irgi parduotuvej pasisodinau vaikus isbandyti, kaip tinka ir patinka kedes!
Mamos, kuriu vaikuciai eina i darzelius, ka duodate vaikams vakarienei? Pas mus darzelyje 3 valanda duoda paskutini maista, bet jis toks sotus, pvz plovas, vistienos pazdeles. Dar buna vaisiu. Tai nezinai net ka duoti vakare panelei, miegoti eina puse 8. Tai ir vakarojimo tokio kaip ir nera. Pasiimu is darzelio apie 4.
SimaB parašė:
Mamos, kuriu vaikuciai eina i darzelius, ka duodate vaikams vakarienei? Pas mus darzelyje 3 valanda duoda paskutini maista, bet jis toks sotus, pvz plovas, vistieno…
Valgo ta pati ka vyras gryzes is darbo. Gryzta 5-5:30, tai kartu ir pavalgo, nes kosiu jokiu neikisi, nori to, kas pas teti lekstej.. tai ir nesilauzau
ir sociai ir man maziau reikalu
Pavydas del ankstaus ejimo miegoti..
manasis puse 10 luzta, keliames 8.
SimaB parašė:
Mamos, kuriu vaikuciai eina i darzelius, ka duodate vaikams vakarienei? Pas mus darzelyje 3 valanda duoda paskutini maista, bet jis toks sotus, pvz plovas, vistieno…
Duodu tą patį ką ir mes vakarienei valgom, tik nedaug, bet ji tuo metu, kai jūsiškė eina miegoti, būna pats siautėjimas, tai sudegina tas kalorijas. Tai jūsų atveju turbūt tik kokį traputį ar panašiai duočiau
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai