2016.04.18 08:22 (prieš 9 m.)
Man taip pat skauda tarpkojį, tik jau senokai visa tai prasidėjo, pagulėjus sunku išlipti iš lovos, atrodo rakina viską ten . Ginekologės klausiau tai sakė galimai vaikutis su galvyte užspaudžia kažkokį nervą, sakė ir po gimdymo dar kokį mėnesį gali skaudėti... tai taip ir kenčiu toliau sėkmingai, kaip pingvinas išsiridenu iš lovos, prasivaikštau ir praeina
O dėl vardų pas mus variantai : Augustas, Gustas, Povilas. Labai daug apie vardus negalvojam, čia variantai kurie nuo pradžių jau mums patys gražiausi ir įstrigę
Merginos, o pagal ką jums gimdymo terminą nustatė , pagal echo ar mm?
mano ginekologei kiek pastebėjau sunkiai gaunasi apskaičiuoti, vis ją reikia tikslinti , nes pasimeta savo skaičiuoklėse
dabar paskutinį kartą kai klausė kada gimdysim, paklausiau jei žinau dieną kada galėjau pastoti , ar pagal ją gal geriau skaičiuoti (rūgpjūčio 8d.) tai ji man ir atmetė 9 mėnesius lygiai ir užrašė gimdyti gegužės 8d.
Tačiau echoskopai pirmamieji metė datas gegužės 1d. ir 3d. Pagal mm gegužės 3d. Pagal paskutinius echo balandžio 28d. Tai nieko nebesuprantu
nesinori ir labai pernešioti jeigu niekas nevyks anksčiau
Tai šiandien vizitas pas gine, sakiau reikės pasiaiškinti tiksliai dėl to gimdymo termino