sol_veiga parašė:
Labas rytas mamytes !;) vyras atsikeles 5ryto isejo savo projekciukus apsidirbt ir mamyte snd isleidzia manikiuro pasidaryt antakius susitvarkyt maikutes nusipirkt …
Prasom paskui pasirodyti
sol_veiga parašė:
Labas rytas mamytes !;) vyras atsikeles 5ryto isejo savo projekciukus apsidirbt ir mamyte snd isleidzia manikiuro pasidaryt antakius susitvarkyt maikutes nusipirkt …
Prasom paskui pasirodyti
Bartalamėja parašė:
Mūsų sūnus gimė 4.1 kg, 55 cm,o prieš 2 savaits svėrė 6.4 kg ir ūgis buvo 62 cm. Valgo mišinuką NAN, bandėm Aptamilį, bet kietėjo viduriai. Dar gerai veikia ir Tutt…
Umbrella8555 parašė:
Gime 3750 ir 52cm.. 2men sverime buvo 5kg ir 60cm.. bus matyti kita sav kaip dabar..duodu HIPP combiotic.. kol daviau lietuviska kakodavo kas antra diena.. nusi…
Ale kokie vaikai aukštaūgiai
nors aš aukšta, tėtė ciut žemesnis, bet neskuba augt į ūgį.. Aš paauglystėj išstypau, tai gal ir dukra
ginte100 parašė:
Mamytes, o jusu leliai jau savarankiskai tvirtai laiko galvytes?![]()
Dar nėra taip, kad visiškai nejudėtu ta galvyte,reikia prilaikyti,ypač,kai mieguistas arba pavarges būna
Else parašė:
Mano mažylis tai labai mėgsta su veidrodžiu bendrautiAtsigulu šalia, pakeliu virš veidų veidrodį ir tūsinamės
Taip pat su vyru ištisai kažką aptarinėja. Vyra…
Sakyciau nesvarbu kaip,svarbu abiem linksma ir rysys ju tvirteja
juk pilna teciu kurie savo vaikais taip nesidomi
sol_veiga parašė:
O as galvojau, kad tik maniske i maista labai spokso ir seile varvina
musiskei ir asaru pakalne is vandens istraukus... Ir garsu jau nusijuokia ir krykstauja
labai pursta ciulpia, kulokus griauzia, tai prie soskes pratinu, kad pirstuko nevalgytu
Fibukas parašė:
Sakyciau nesvarbu kaip,svarbu abiem linksma ir rysys ju tvirtejajuk pilna teciu kurie savo vaikais taip nesidomi
![]()
Tai jo, jis labai mažą broliuką-pagranduką turėjęs, tai daug drąsesnis... Ir šiaip labai jį vaikai myli ir jis juos. O man svetimi niekada didelės euforijos nekėlė, kol trumpai ir nerėkia - dar faini, bet vėliau - tegul tik greičiau keliauja atgal pas mamas.
Aišku, kai savo turiu, tai kitaip jau matau viską, ir svetimi tapo labai mieli, tik aišku, savas mieliausias
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai