Ugni@ parašė:
O as kada galesiu vel begioti... kaip laukiu![]()
Oho, entuziazmas
Pavydžiu
Aš pratinsiuos su elipsiniu pradžioj puškuot, gal iki pavasario pasiruošiu ir krosiukams
O dabar tai.. Pompą gaunu po 5 laiptų
Ugni@ parašė:
O as kada galesiu vel begioti... kaip laukiu![]()
Oho, entuziazmas
Pavydžiu
Aš pratinsiuos su elipsiniu pradžioj puškuot, gal iki pavasario pasiruošiu ir krosiukams
O dabar tai.. Pompą gaunu po 5 laiptų
Joringė parašė:
Oho, entuziazmasPavydžiu
O dabar tai.. Pompą gaunu po 5 laiptų :(…
Tai zinoma pirma sugysiu tada pradesiu manksteles namie bent menesui, o tik tada per 3men bandysiu prasibegti, be streso ir skubejimo, o tikiuosi jau pavasari skraidyti
tesiog man tai buvo didziausias malonumas ir labai jo laukiu
sandramar parašė:
as alucio atsigeriu be laipsniu![]()
Tai tėp, bet čia ne tas pats, kas naminis alus
Šitie be laipsnių tai kaip lagerio tipo, o toks man nelabai. Man reik sodraus skonio
Tada geriau jau gira
UK išvis man nėr patinkančio alaus, man va to tikro, lietuviško
Ugni@ parašė:
Tai zinoma pirma sugysiu tada pradesiu manksteles namie bent menesui, o tik tada per 3men bandysiu prasibegti, be streso ir skubejimo, o tikiuosi jau pavasari skrai…
Man bėgiojimas buvo malonumas, kai streso daug buvo
Apvarydavau univero stadione kelis ratus 10 vakaro, grįždavau, dušas ir galima mokytis iki vėlumos, visus miegus prablaškydavo. Ir numečiau tada gal 6kg per du mėnesius
Ugni@ parašė:
As savaitgali ragavau non alcoholic bosca sampaniuko su saldytom braskytem, buvo labai skanu![]()
Aš tai dabar ant ledų kokteilių persimečiau
Ledai, sultys ir vuolia
Nu, ir fantos aišku
BoružėEsu parašė:
Labas vakaras. As svarstau nueiti privaciai pas ginekologa,pasidaryti echoskopija,kadangi mano gine mazai ka komentuoja. Greitai kazka paziuri,pasako,kad viskas ger…
www.echoskopas.lt dariausi cia ana savaite. Labai malonus daktaras, viska papasakoja, parodo. Na super. Tikrai eiciau dar karta.
rutape parašė:
www.echoskopas.lt dariausi cia ana savaite. Labai malonus daktaras, viska papasakoja, parodo. Na super. Tikrai eiciau dar karta.
O kaip kainos?
Joringė parašė:
Tai tėp, bet čia ne tas pats, kas naminis alusŠitie be laipsnių tai kaip lagerio tipo, o toks man nelabai. Man reik sodraus skonio
Tada geriau jau gira
UK…
man skanus lietuviski is lietuviu pardziu perku. is asdos neskanus
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai