ativa parašė:
Kokio dydžio porcijos pas jus?![]()
Ryte ir per pietus suvalgo apie 200ml,buna ir 220,o buna 170? Vakare darau nuo 150 iki170ml?
ativa parašė:
Kokio dydžio porcijos pas jus?![]()
Ryte ir per pietus suvalgo apie 200ml,buna ir 220,o buna 170? Vakare darau nuo 150 iki170ml?
*7 ryto mamos pienas
*Apie 9 kruopų košė vienas arba su vaisiais arba su sviestu.
*12 darzoviene su mesyte
* 14:30 Pabudęs - mamos pieno
* 16 kruopų košė
* 19 pabudus po pavakario miegelio vėl mamos pienas
* 20 arba 21 val košė daržovių arba kruopų
* 22:30 mamos pienas ir miegot
SVERIA 8,300 KG.su svoriu atsilieka vaikinas... Kiekiai suvalgomos košės nėra dideli iki 100 gr.vienu kartu
TrysLaimės parašė:
*7 ryto mamos pienas
*Apie 9 kruopų košė vienas arba su vaisiais arba su sviestu.
Maniškis 8600 sveria, bet kažkaip nesijaudinu. Mes su vyru nedidčkiai. O vaikas sveikas, judrus.
O valgo visaip būna 200ml. Būna 150.
6.00 MP
9.30 Košė su vaisiais, sviestu
13.00 Daržovienė su mėsa
17.00 Vėl košė
20.00 Mp
Naktį mp mp mp. Tarp maitimų užkandžiaujam
svajuune parašė:
O jūs visos duodat 2 kartus kruopų košės? Aš duodu 1 kartą, tada daržoves su mėsa ir vėl daržovių košę
Kruopos ryte ir vakare, pietums darzoviene.
Lenauriene parašė:
Kruopos ryte ir vakare, pietums darzoviene.
Aš taip pat duodu kruopas du kartus, daržoves su mėsyte vieną kartą
svajuune parašė:
O jūs visos duodat 2 kartus kruopų košės? Aš duodu 1 kartą, tada daržoves su mėsa ir vėl daržovių košę
as ir taip. bet buna ir gauna 2 k kruopu. bet dazniausiai taip ;)
Manoji tikiuosi šį mėnesį bus priaugus svorio.. Nes nuo 7 mėn tik 20 gramų pliuse, sekmadienį 9 mėn, antradienį einam svertis. 8 men svėrė 8320.
Du kartus kruopos, kartą daržovės su mėsa. Užkandžiai vaisiai arba organix kukurūzai, barankos dantims, bet ne kasdien užkandžiai
Maniškis neuzkandziauja visiškai. Bandžiau kažkada keletą kartų banano duoti, nepatiko. Rabarbarų porą kartų gavo, skaniai suėjo. Aviečių atšildžius daviau kartą prieš pavakarius (košę dariau vėliau su avietėmis). Sausainių net negalvoju duoti.
Šiaip ir taip daug valgo, tai nekyla mintis dar jam užkandžių duoti :))
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai