sirdutee parašė:
Sveikos mamytes. Senai jau cia lankiausi pas jus ;) nezinau tikriausiai jau buvo tokia tema, bet noreciau uzklausti apie antra vaikeli..
As menka patareja busiu. Bet siuo metu sakau NIEKADA!!!!!
sirdutee parašė:
Sveikos mamytes. Senai jau cia lankiausi pas jus ;) nezinau tikriausiai jau buvo tokia tema, bet noreciau uzklausti apie antra vaikeli..
As menka patareja busiu. Bet siuo metu sakau NIEKADA!!!!!
Debesytis parašė:
As menka patareja busiu. Bet siuo metu sakau NIEKADA!!!!!![]()
:DD kodel?
sirdutee parašė:
:DD kodel?![]()
Gal as silpna ir t. t Bet man tiesiog per sunku psichologiskas kazkas, kazko as nesuprantu. Nesijauciu laiminga. Priesingai. Man motinyste yra kazkokia kankyne. Ir ne del to, kad truktu klubi, tusu. Ne. As net namiseda savotiska. Tiesiog, as nesijauciu laiminga. Ir net sazine grauzia ziurint i vaika. Bet as jauciu ka jauciu.
Debesytis parašė:
Gal as silpna ir t. t Bet man tiesiog per sunku psichologiskas kazkas, kazko as nesuprantu. Nesijauciu laiminga. Priesingai. Man motinyste yra kazkokia kankyne. …
Nenorit apsilankyt pas psichologa? Tiesiog pasipasakoti ka jauciat, savo isgyvenimus.
Debesytis parašė:
Gal as silpna ir t. t Bet man tiesiog per sunku psichologiskas kazkas, kazko as nesuprantu. Nesijauciu laiminga. Priesingai. Man motinyste yra kazkokia kankyne. …
Gal jus paprasciausiai pervargus. Tie nuolatiniai klykimai tikrai rauna stoga. Pabandykit palikti vaika ir iseiti kur prasiblaskyti, grisit kitom akim ziuresit.
sirdutee parašė:
Nenorit apsilankyt pas psichologa? Tiesiog pasipasakoti ka jauciat, savo isgyvenimus.
O jums jei yra noras, tai pirmyn. Tarp maniskiu beveik 2 m.skirtumas. Tik galvoju, kad geriau, arba labai mazas skirtumas tarp vaiku, vos ne pagimdzius pastoti, arba kokiu 3-4 metu. Jei iskart pagimdzius pastot, butu mazas skirtumas, tie patys pampersai ir pan., vaikai uzsiimtu kartu paauge, o dabar va 2 m., tai dar vyresneliui reikia demesio, dar jam mamos reikia, yra pavydo nemazai, plius labai sunku lauktis, kai vaika reikia pratinti prie puodo, tupciot nuolat ir pan., o vaikui 2 m.nepaaiskinsi, kad tau bloga, ar dar ka, o su 3 ar 4 m.vaiku jau lengviau susikalbeti, paaiskinti..
Kalbant apie vaiku miega, maniskis prastai miega, irgi nuo 6 men. Kai ismoko stotis, tai stojasi nubudes, ar sedasi dar uzsimerkes ir saukia.. Migdom irgi ant ranku, kitaip stojasi ir viskas. Siom naktim isvis klykimai, n kartu kruti duot reikia, nors pries pora dienu jau 5tas dantis islindo. Bet jis pirstus gilyn kisa ir saukia, gal krumiai juda..
sirdutee parašė:
O kodel tik antrą?;) yra kas ir trečią planuoja
Hyva parašė:
Man irgi kazkas neitiketino, kad vaikas pats uzmiegamano uzmiega arba valgydama, arba supama. Anksciau supdavome ant pagalves, dabar klykia vos padedu, tai issi…
Neįtikėtina , bet mūsų atveju gryna tiesa
ranką prie sirdies dedu : niekada neteko migdyti vaiko...visada palieku ją vieną ir tiek
su sūnum tas pats buvo . Nemanau, kad toks dalykas genuose užkoduotas; tikrai neisivaizduoju, kodek taip yra , gal as kažką kitaip darau ? Nežinau
Mano niekada pats neuzmigdavo ir neuzmiega. Neisivaizduoju kaip tai imanoma, stebuklas atrodo ? nuo pirmu men visada blaskosi draskosi pries miega ir supuoju ant ranku. Suvynioju i kaip sovietmecio kudiki ir supuoju ? O jei paliksiu taip kai laikas miegot, tai isiklykia irvistiek nemiega.paskui dar sunkiau
Dovile SB parašė:
Man tai nesuvokiama kaip vaikas gali paguldytas pats ramiai užmigti (be tiūtės). Pavydžiu!!!! Baltai aišku![]()
Oi ne, manoji be soskės tai retai užmiega
jai dar pilvuką reikia paglostyti, pasnypsti.. Turim turim privalomų ritualų, bet nieko sunkaus
o draugės sūnus tai taip, paduodavo soske ir uzmigdavo
bet va jau metų laiko vaikis, reikia supti
nors dabar dažniau šalia guli apsikabinus ir palinguoja
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai