Saldiakimirka parašė:
Sveikos busimos mamytes, ar cia yra tokiu, kurios beveik nuo pradzios nestumo turetu nedarbinguma?
Aš turiu.
Saldiakimirka parašė:
Sveikos busimos mamytes, ar cia yra tokiu, kurios beveik nuo pradzios nestumo turetu nedarbinguma?
Aš turiu.
Bora Bora parašė:
na keista, kad tip skiriasi nėščiųjų priežiūra. Echo įraše raidelėm ir skaičiais suptrumpinimai. Gal jums nedavė tiesiog to lapo.
Aš pas ginekologę lankausi antakalnio polik.,o šiaip lankausi žvėryne,tai manau viską man atiduoda
Monna23 parašė:
Sveikos mamytes,siandiena suzinojau nelabai geras naujiemas, pasirodo pati negalesiu gimdyti darys man planini cp...
pati labai norejau gimdyti, o ci…
Nepergyvenkit taip
cp tikrai nera blogiausias variantas,juk svarbiausia jums ir leliukui viskas butu gerai,jei taip gavosi kad negalit pati,svarbu sveikata. As po cp kita diena buvau pastatyta,esu stambi ir bijojau kad uzkritusi oda trukdya gijimui,gijau gerai ir sklandziai. Tikrai nestresuokit,nes tai niekam ne i nauda,nei jums nei leliukui
mozaika85 parašė:
Labukas,
Jeigu nesunku noreciau jusu nuomones mamytes![]()
Nesinervinkit, taigi tyrimą darėtės, viskas ok. O echoskopija - šešėlių mokslas, kaip man kažkada pasakė gydytoja. Akivaizdu, kad gydytojas jums beširdis pasitaikė, nemąstantis kaip jo žodžiai veikia būsimą mamą.
ninon parašė:
Gal kam temperatūra i žemesne puse? Po ligos niekaip neatsigaunu, geriau antibiotikus ir t.t. O dabar temperatūra žemesnė nei įprastai ir vos paeinu kojom..svaigsta…
Mano temperatūra nuolat žemesnė nei norma. Šiaip dažniausiai nuo anemijos būna sumažinta temperatūra, arba kai spaudimas mažas. Man būdavo geležies stokos anemija anksčiau, bet jai dingus temperatūra taip ir nepakilo.
Jei ryte matuojuosi, tai kartais ir 35 nesiekia, kol organizmas apsnūdęs.
Šią savaitę prastai jaučiuosi, galvą skauda, kaulus laužo, pasimatavau temperatūrą - 36,7. Vyrui sakau "Nu tikrai ne gripas, temperatūros neturiu", o jis "kaip tai neturi? Taigi visu laipsniu daugiau nei įprasta"
Bora Bora parašė:
šitą skanavimą turėjo matuoti galvytės apimtį, pilvuko apimtį, šlaunikaulio ilgį, žiūrėti ar smegenų sandara teisinga, žiūrėti širdelės kameras, kuriuoje vietoje pr…
Kiek pati maciau,nes man nekomentavo matavo kojos kaula,tai turbut slaunikauli,galvyte matavo kaip supratau ir visaip bande sirdute apziureti,dar stubura paminejo,nei skaiciavimu nei nieko daugiau. Kai paklausiau kiek mes paauge esam,sake tokiu dalyku niekas nematuoja. Kadangi esu is tu,kurios negali nusedeti vietoj jei negaliu nusiraminti,visgi issiprasiau is darbo ir atvaziavau i ligonine,tikiuosi mane patikrins dar karta,nes ir judesiuku as dar nejauciu,zinau tik kad sirdute plaka ir leliukas pakeicia padeti,bet mati nejauciu. Suprantu reaguoju gal per jautriai,bet po netekties pirmos taip laukiamas sitas mazylis ir taip norisi kad laukimas butu kuo ramesnis.
Šypsena5 parašė:
Katik po skano. Laukiam judrios balerinos!nuojauta neapgavo :))) o kaip judejo siaubas tikra padukele :)))
![]()
Patys silciausi ruzavi sveikinimai
ninon parašė:
Gal kam temperatūra i žemesne puse? Po ligos niekaip neatsigaunu, geriau antibiotikus ir t.t. O dabar temperatūra žemesnė nei įprastai ir vos paeinu kojom..svaigsta…
Man taip yra, nes dar geriu tuos neaiskius vaistus. 36.3 ryte buvo. Maziukas maziau juda, o anom dienom taip davesi, kaip niekad, gal irgi nesveika buvo, o gal kaip tik dabar tie vaistai slopina mus abu. Siuncia mane jau i darba pirmadieni airiu durnele. Negaliu as ju pakest. Sako, ar skiepa turejai nuo gripo, kaip liepiau. Sakau, joo, bet kaip matai, neveikia, ir vistiek sergu, tai uztilo. Nesiskiepykit, mamos, nepadeda, o pries tai nepamenu, kada taip baisiai buvau sirgus! Ar nebus tiesa apie tuos skiepus...bevercius...tik issaukiancius ligas.
Burbuliukas35 parašė:
Man taip yra, nes dar geriu tuos neaiskius vaistus. 36.3 ryte buvo. Maziukas maziau juda, o anom dienom taip davesi, kaip niekad, gal irgi nesveika buvo, o gal kaip…
Apie skiepus nuo gripo, man aiškino taip, kad su jais irgi susergi gripu, bet jis nepersimeta į komplikacijas! Kiek esi girdėjus iš tų, kurios skiepinosi, tai sakė tokiais baisiais gripais dar nėra sirgę.
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai