Greta 1992 parašė:
Nieko nepaskaiciau mergytes bet jeigu yra pagimdziusiu labai nuosirdziai sveikinu☺️ Sulaukem ir mes savo Aroniuko truputi po 18Valandos☺️ 54cm ir 3,500kg gavau ir …
Sveikinu labai :** tikiuosi jau šiandien lengvesnė diena ir galėsi pasidžiaugti savo bernužėliu
Greta 1992 parašė:
Aciu visos ?☺️ Visus 9 menesius palaikiusios☺️ Sakykit tom kuriom ne pirmas lelius kaip istverti ta gimdos skausma kol ji susitraukia... na taip skaudziai susitrauk…
Oo, man nors pirmas nėštumas, bet skaudėjo..nuo maždaug 4 dienos kai pienas ėmė labiau gamintis, traukiant pieną žiauriai ir visą tą dieną kas 10 min tokie grynai sąrėmiai
bet ta diena baisiausia, paskui jau pakenčiamai. Žvakutę vienąkart dėjaus, gal kažkiek padėjo..
Simfonija parašė:
Klausimas jau pagimdžiusioms: ar jūsų vyrai dalyvavo gimdyme?ar išbuvo iki pat pabaigos?kokios emocijos?ar nesigailit?Pas mus čia diskusijos vyksta, vyras kolegų pr…
Labukas
aš pasikartosiu darkart, bet be vyro tikrai man sunku būtų buvę..per sąrėmius padėjo, masažavo, šiaip, pasikalbėti, atnešti vandenuko, jei leidžia gerti, paduoti palutę tą pačią, gal tuolete galų gale nualpsi ar ką, akušerė tikrai retai užeidavo pas man
per stūmimą irgi jis koją vieną laikė ir nieko jis baisau ten nematė, ko anksčiau nematęs
plius vaiko galvutė
bet argi tai baisu?
kai vaikas išlindo, ėjo pas ją prie tos lovytės, tai placentos gal ir nematė, va ji gal tokia nelabai. Bet ir pats sakė, kad ten nieko baisaus, ir šiaip, vaikas abiejų, tai ir tas gimdymas negali būti vienumoje, man nejauku ir baisu būtų..
sveikinu