S
Terax parašė:
O kiek jus laiko dabar kovojat? Yra pagerejimu?
S
Terax parašė:
O kiek jus laiko dabar kovojat? Yra pagerejimu?
Kelmutė parašė:
S
Mes taip pat naudojam biodermos alieju pakaitomis su bešarmiu muiliuku?mums labai tinka?bet su jais dabar maudau kas 2-3 maudynes,kai visai maziukas buvo tai tik 1 karta per savaite,bijojau issausint odeles,na nebent i vandenuka ekologisku selenu idedavau ?
Inetya parašė:
Sveiki, gal kuri darete ismatu tyrima ir paseli? Man pirmadieni reikia nuduoti, o vat dabar nezinau kada man rinkti visa tai, nes juk ryte vaiko nepriversiu pakakot…
Rinkite rytoj ir i šaldytuvą idekit
Inetya parašė:
Sveiki, gal kuri darete ismatu tyrima ir paseli? Man pirmadieni reikia nuduoti, o vat dabar nezinau kada man rinkti visa tai, nes juk ryte vaiko nepriversiu pakakot…
Labas. Mums ismatu paseli paeme poliklinikoj sesele, su spec tokiu ilgu kaip ausu krapstukas pagaliuku. Pacio kakucio mums nereikejo turet.
Kelmutė parašė:
Labas. Mums ismatu paseli paeme poliklinikoj sesele, su spec tokiu ilgu kaip ausu krapstukas pagaliuku. Pacio kakucio mums nereikejo turet.
O man viena reik i indeli, o kita pagaliuka atnest.. Tai vat ir nezinau
Inetya parašė:
Knygoje radau parasyta: ismatu eminys pristatomas i laboratorija per 2 val. arba laikomas saltai 24 val.
A.u.r.a. parašė:
Mamos, gal draudet arba planuojat drausti vaikucius kaupiamuoju gyvybes draudimu? Kokias draudimo imones rinkotes?
O ne nuo metų draudžia?
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai