Joyjoy parašė:
Ai, nesigasdinkite, as gi pajuokavau del tu keksu![]()
![]()
Turejau galvoje grudinius vaikiskus gaminius. Nors, mano giminaite 7 menesiu vaiku…
Baronkytę, tai ir aš kartais duodu paseiliot
Joyjoy parašė:
Ai, nesigasdinkite, as gi pajuokavau del tu keksu![]()
![]()
Turejau galvoje grudinius vaikiskus gaminius. Nors, mano giminaite 7 menesiu vaiku…
Baronkytę, tai ir aš kartais duodu paseiliot
gintareliumama parašė:
joyjoy, baronkyte vienas juokas, palyginti su tuo,kad kiti 5-6 men kudikiam vietoj soskes ciupa ciupsa gruda![]()
Čia rimtai?
gintareliumama parašė:
joyjoy, baronkyte vienas juokas, palyginti su tuo,kad kiti 5-6 men kudikiam vietoj soskes ciupa ciupsa gruda![]()
eik tu? cia jau reiktu i vaiku teises kreiptis
gintareliumama parašė:
Aga rimtaidabar tam vaikui virs 7 metu, bet nuo 3 gal 4 buvo be dantu isbyrejo visi.. ten tokiu ciudu mama su maistu prigalvodavo, kad plaukai piestu stidavosi
![]()
Tai kaip vaiko neateme už jo žalojima???
Terax parašė:
Mamos ar jusu vaikams neberia zandukus nuo seiliu?
Zanduku ne, tik po apatine lupa-barzdyte
smll parašė:
Tai kaip vaiko neateme už jo žalojima???
Dar tada niekas nekreipe demesio i vaiko zalojimus kaip dabar ( turiu omeny, kad nebuvo taip griezta). Nelabai mes bendraujam su ta seima, bet man tai cia protu nesuvokiama
Barankyte pagriauzti net gydytojai rekomenduoja tokiems vaikams. Labai gera manksta liezuviui. O del sausainiu tai... Kad ir vaikiski jie laaaabai saldus, net man per saldus buvo kai paragavau. Kartais duodu kukuruzu. Ukininku parduotuvelese buna pirkti ne saldziu pvz su burokeliais. Jie tirpsta, tai ir be dantu lengva valgyt
bet nepiktnaudziaujam.
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai