mazapelyte parašė:
O gal galite pasidalinti ta knyga?
As irgi labai noreciau paskaityti sia knyga 😀 gal galite ir man atsiusti [email protected]
Is anksto dekoju!
mazapelyte parašė:
O gal galite pasidalinti ta knyga?
As irgi labai noreciau paskaityti sia knyga 😀 gal galite ir man atsiusti [email protected]
Is anksto dekoju!
Kas jus labiausiai nervina motinysteje be bemiegiu naktu? Mane pvz erzina tai, kad man 28 o visi galvoja kad 16, negana to kad visada turiu tureti pasa, klausimai pildant nuolatini ar moksleiviui, kreipimasis i mane “mergaite” bet ir aplinkiniu zvilgsniai kai galvoja, kad va nepilnamete ir su vaiku, kol ziedai netilpo ant pirstu is viso visu veidai buvo perkreipti, kad va mergaite prisidirbo🤦🏼♀️ Sulaukiu net tokiu klausimu “tai kas padeda auginti, teveliai?” Ir kodel man beveik 30metu moteriai turetu kazkas padeti?🤯 kartais kai palygini save su bendraamzemis dziaugiesi rauksliu neisvagotu veidu, bet tokios situacijos begalo erzina🤭
oraK parašė:
Kas jus labiausiai nervina motinysteje be bemiegiu naktu? Mane pvz erzina tai, kad man 28 o visi galvoja kad 16, negana to kad visada turiu tureti pasa, klausimai p…
Cha manęs irgi paso paprašo kai perku vyrui cigaretes ar alkoholio ir net nesvarbu, kad su vaiku
bet smagu kai pvz man 25m o kitos tokio amžiaus kaip tetos atrodo
(nieko neizeidineju, tik tokiu esu macius)
O šiaip motinystej kartais erzina buitinė rutina, o iš to pradeda ir zyziantis vaikas erzinti
tada pabegu iš namų, vyrui palieku vaiką ir atsistatau
oraK parašė:
Kas jus labiausiai nervina motinysteje be bemiegiu naktu? Mane pvz erzina tai, kad man 28 o visi galvoja kad 16, negana to kad visada turiu tureti pasa, klausimai p…
Kazkaip čia gal labiau lietuviškas bruozas. Aš šiai labai jaunai atrodau, mane ir daznai nevisai pilnamete palaiko (man 31) beeet niekas i tai su jokiu gailesčiu ar tuo labiau kazkokiais kvailais pasakymais nesikreipia. Gyvenam Vokietijoje, jie gal linke gerbti šiuo klausimu zmogaus privatuma. Visad esam tvarkingi, ne kokie nušiure, tai vyresnės kartos zmonės tiesiog vaika graziai kalbina, o daugiau nieko
mato kad ne kokie asocealūs.
O kas mane nervina... visu manymas kad jie zino geriau ir va man gera padarys, pamokys. Pastaruoju metu alergiškai reaguoju i visokius pasakymus, kad ir vakar draugė: jis nakti tavim jau manipuliuoja. Ji pati turi vaika, ir manau turėtu suprasti kad, net jei tai jos nuomonė... nu kazkaip atsargiai ja galima pasakyti nu bet geriausiai jabpasilaikyti sau. Aš laikausi taktikos kad kitoms draugems mielai papasakoju savo patirti ir galiu pasakytiq „hm, gal taip čia yra pas tave...“ nu bet jokiu būdu ne tokiu kritišku tonu tvirtinti jog yra taip ir taip. Nezinau ar eina suprasti ka parasiau nu bet uzknisa juodai. Draugei nori tiesiog pasiguosti, išsikalbėt o ji dar ima pamokslaut...
SimonaFr parašė:
Kazkaip čia gal labiau lietuviškas bruozas. Aš šiai labai jaunai atrodau, mane ir daznai nevisai pilnamete palaiko (man 31) beeet niekas i tai su jokiu gailesčiu ar…
Suprantu tikrai, mane ir erzina tie pasakymai mano drauges tai ka super mamyte pasidarius, arba tai kiek gali kisti ta savo papa jam..arba jam neskauda jis tik nori ant ranku nors vaikui dantis dyksta...tai zinokite tos drauges nekveciu i svecius nes man siaubas kaskoks, pati issiskyrus vaika numetus mociutei ji arba dirba arba ulevoja vaikui savo demesio neskiria ir dar pora val pas mane pabuvus zino kas mano vaikui geriausia truksta zodziu...
oraK parašė:
Mane kartais erzina kai kuriu draugiu nesupratingumas(kurios vaiku neturi).pvz davai atvaziuok dabar, pasivaiksciosim, einam pabaliavot ir pan. Nesupranta kad kartais issiruosti is namu reikia geros valandos, ar kad vaikas gali miegoti tuo metu. O apie balius isvis dar nera kalbu, kai nevisada gali palikti vaika kazkam kitam
SimonaFr parašė:
Kazkaip čia gal labiau lietuviškas bruozas. Aš šiai labai jaunai atrodau, mane ir daznai nevisai pilnamete palaiko (man 31) beeet niekas i tai su jokiu gailesčiu ar…
Vat pamokymai irgi knisa, nemažai sulaukiu irgi iš tų kurios turi vaikų ir jau ne po vieną kaip vaiką maitinti, ką duoti, nes dėl ko kito neturi ką pasakyti, tai būna pasisako 'tu nepatyrei tikrosios mamystes, nes pirmas vaikas ir ramus' taip pas mane nebuvo bemiegių naktų, bet dienos buvo sunkesnės, vaikas valgo puikiai nuo primaitinimo pradžios, dar rimtai nesirgo, dantys dygsta ramiai, tai jų nuomone aš visai nežinau ką reiškia auginti vaika
oraK parašė:
As irgi atrodau jaunai, bet tokie dalykai dzin man, juoka kelia:)))) kazkokiu zvilgsniu nepastebiu tokiu, gal ir buna..tegu ziuri 😒 o va pamokymai joa uzknisa juodai. as dalinuosi ir paciai idomu isklausyt situacijas ir tt, bet ne 'taip ir anaip ir taskas' 😔 nors siaip viskas ok pas mus, pradzioj anyta is proto vede nes galvojo nesusitvarkysim, kartojo viska po desimt kart, baisu buvo...dabar kai mato jog viskas gerai tai viskas gerai.
va. kas uzknisa. tai net ne drauges ar pan. o vyro draugai. aisq jeigu jau pasako kazka jog vaikas ta ana nu tai lygtai supranta bet vistiek labai toks likes mazdaug- kvietimai y bara istisai ir tt...
labiausiai sunervino 'ciur kitais metais isleisi ji y festa' ... eik n* galvoju blyn, dar dagyvent reikia, gal as sirgsiu, gal vaikas sirgs, gal dar kazkas ir siaip- kodel nafik as turiu 2,5 metu niekur neit ir negaliu atsipalaiduoti, nors jis turi nemazai uzsiemimu sportuoja ir iseina y miesta, tai dar ciur isleisi. 🤯 dakniso 😂 negailike as, bet nu gaila man, kodel as turiu sedet o jis linksminsis. arba kartu varysim vaika seneliam palike, arba kartu sedesim namie linksminsim vienas kita 🤷
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai