Aiste13 parašė:
Jeigu jums pereina kazkur i kojas tai nezinau. Bet man iki verkimo ir raitymosi dure sona desini. Kelis kart tokie stiprus buvo ir vaziavau tikrintis. Ka atsake, ka…
Gali buti, tikiuosi kad raisciai o ne kas blogiau😬
Aiste13 parašė:
Jeigu jums pereina kazkur i kojas tai nezinau. Bet man iki verkimo ir raitymosi dure sona desini. Kelis kart tokie stiprus buvo ir vaziavau tikrintis. Ka atsake, ka…
Gali buti, tikiuosi kad raisciai o ne kas blogiau😬
Ingrida1990 parašė:
O as siandien irgi po vizito pas ginekologe. Tai taip nervina, kad moki 50 e, o ji sugeba tik rasyt kokias 5-7 min ir tiek... paeme tepineli del streptokoko, spaudi…
Visur skirtingai tie ginekologai mus prižiūri. Aš kai einu privačiai, tai visa apžiūra ir pokalbis užtrunka iki 30min. Mano privati ginekologė net knygutę nėščiosios pildo, nors tą turėtų daryti poliklinikos akušerė. Va pas ją kai einu, tai viskas trunka 5min.. tyrimai geri, širdelė plaka, išduoda naujus siuntimus ir bai bai. Nei ko paklausi, nei dėl ko pasiguosi.
Na ka pasibuvom priimamajam. Nebeiskenciau siaubingo dubens skausmo vyras isveze pasitikrint. Is pradziu ytare kad prasidejo veikla ir skausmai pries gimdyma. Si versija nepasitvirtino. Paskui su daktaru issikalbejom kad pas mane stuburas turi patologija, tik tiek kad as su savim visu duomenu neturiu kas tiksliai ir kurie tiksliai slanksteliai. Tai tam kartui suleido vaistu kol gryzom namo kaip ir apramino skausmus bet vis dar sunkiai einu. Ir sake kad teks kentek iki kol pagimdysiu nes niekuo pagelbet negali tik nuvykt dar konsultacijai pas neurologa. Niekada neysivaizdavau kad del nestumo gali but tokie skausmai kad net pakerta kojas ir nei eit nei sedet o jau apie apsivertima gulint ant kito sono tai isvis patyliu...
AgneHill parašė:
Cia rimtai ??? Jeigu kaZkuria jusu akivaizdZiai erzinu , tai galima ignoruot mano pasisakymus , manau , o ne dėlioti veliavas visai be reikalo , nes gi anapus ekra…
Nejuokaukit..tiesiog, matyt netyčia pasispaudė kas nors, ir man taip yra buve. Ypatingai telefone rašant, skubant..telefonas nespėja.
Eglučiuku parašė:
Toks ne į temą, bet gal atsilieptų klaipėdietės ir iš aplink Klaipėdąsmalsu, kiek čia mūsų pajūriečių
![]()
Aš iš Gargždų ☺
Airina. parašė:
Cia jums su skenu ar rankom taip ismaige? As sian irgi skenui buvau nuejus,tai musiske irgi panasiai 2600kg sveria,vel liepe man paciai pasiskaiciuot,pagal procentu…
Su rankom
Ana karta kai tikrino, tai tik 130g nuo skano apsiriko(buvau privaciai keliu dienu skirtume)
del svorio man sake normalus, nesake, kad per mazas. As tik dziaugiuos, nenoriu daugiau 3500g kad butu
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai