Kobra2017 parašė:
Mano vyras tipiskas vyras nepripazistantis daug spalvu, jam cia ruzava ir taskas![]()
![]()
![]()
Maniskis dar nemate kokia spalva pirkau
idomu ka pasakys grizes
nors jis is tokiu - “jei tau patinka tai man dzin”
Kobra2017 parašė:
Mano vyras tipiskas vyras nepripazistantis daug spalvu, jam cia ruzava ir taskas![]()
![]()
![]()
Maniskis dar nemate kokia spalva pirkau
idomu ka pasakys grizes
Yvette parašė:
Maniskis dar nemate kokia spalva pirkauidomu ka pasakys grizes
![]()
sveikinu su pirkiniu, tikrai liuksiskai atrodo ir spalvyte ir visas komplektukas ;)
Mėtka parašė:
Bet net sypsenele isspaudziau, nes vakar maciau ji facebooke pardavime, kadangi minejai, kad tokio ieskai, galvojau gal Yvettei tiktu 😀👍🏻 Ir prasau pas Yvette sis v…
O kur facebooke ziurit vezimeliu?
Mėtka parašė:
Bet net sypsenele isspaudziau, nes vakar maciau ji facebooke pardavime, kadangi minejai, kad tokio ieskai, galvojau gal Yvettei tiktu 😀👍🏻 Ir prasau pas Yvette sis v…
Cha geras!!! Uzburei
ziauriai patenkinta esu. Vis nubegu i apacia, pastumdau ir vel einu i virsu
Kaip mazas vaikas
juzze parašė:
O kur facebooke ziurit vezimeliu?
Skelbimai Kaune ideda, Stokke Lietuva
paskui dar fainas psl kinderplanet
ten skambinau maloniai pakonsultavo
ir jei cybex domina yra facebooke ir cybex lietuva
dar yra mazieji, bet tam mazieji man vezimai asmeniskai nelabai, bet perka is ten kiek paskaitau
Yvette parašė:
Cha geras!!! Uzbureiziauriai patenkinta esu. Vis nubegu i apacia, pastumdau ir vel einu i virsu
![]()
Tikiu! 😀👍🏻 Jauciu ir as lakstyciau 😀 gerai lb atrodo tikrai spalva originali. Ir geram stovy ane? As ir pamaciau, sedziu ir va dziaugiuosi kitu laime 😀😀😀 💐
Cream parašė:
Tuo lab kad ir negalima visko atsisakyti! Angliavandeniai tikrai butini. Pvz. Man si karta visai netinka makaronai (pirmu nestimu su gestaciniu galejau valgyt bet k…
O kai tikrinate produktus, po kiek laiko jus matuojat gliukoze, po valandos ar po dvieju? as irgi jau su gliukomaciu
badysiu pirstelius
bet reik galu gale nebebijot valgyt
Yvette parašė:
Cha geras!!! Uzbureiziauriai patenkinta esu. Vis nubegu i apacia, pastumdau ir vel einu i virsu
![]()
Yvette labai grazus pirkinys.
Mėtka parašė:
Skelbimai Kaune ideda, Stokke Lietuvapaskui dar fainas psl kinderplanet
ten skambinau maloniai pakonsultavo
ir jei cybex domina yra facebooke ir cybex lie…
Nu yra pabraizymu, bet normalu, nes ne naujas daiktas. Bet siaip nesuplyses, niekas nesuluze. Ir man patikokad pilnas komplektas. Tik kedutes baze is Klaipedos uzsisakiau.
Dar gaila, kad pamestas tinklelis nuo uodu ir puodelio laikiklis. Bet jau aliexpresse radau
jau ir pirstines, ir mamos tase radau aliexpresse
ne beda
AstaGri parašė:
Yvette labai grazus pirkinys.![]()
Aciu
labai dziaugiuosi pirkiniu
14 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai