Viktorija.PAV parašė:
Va va man ir nesuvokiama as net gimdykloje negalejau su savim guldiau caikiuka miegojau ramiau buvo 😊 o ce isvis i kita kambariir kelnotis reikia po ne ka…
nesuprantu, jie palieka ir paskuj begioja pwr nakti?
Viktorija.PAV parašė:
Va va man ir nesuvokiama as net gimdykloje negalejau su savim guldiau caikiuka miegojau ramiau buvo 😊 o ce isvis i kita kambariir kelnotis reikia po ne ka…
nesuprantu, jie palieka ir paskuj begioja pwr nakti?
galiuniaaa2007 parašė:
man ant auksciausios padeties su ciuzinuku 60cm...
Pas mane kaip ir butu dar aukstesne padetis, bet skyles nepragreztos tik “ikaltos” duobutes, jei tipo nori prasigrezk pats 😂 bet mum tu 50 cm uztenka pagal musu lovos auksti, tai galvoju nesuksiu galvos. Pristumsim prie lovos, bus tame paciame aukstyje ir krasta nuleisiu, kad man butu patogu mazute paimti ir nereiketu is lovos lipt bent pirmom savaitem
Yvette parašė:
Pas mane kaip ir butu dar aukstesne padetis, bet skyles nepragreztos tik “ikaltos” duobutes, jei tipo nori prasigrezk pats 😂 bet mum tu 50 cm uztenka pagal musu lo…
o jus pertvara vistiek desit ar tiesiog pristumsit ir viskas?
Sveikinimai visoms tapusios mamytems!😍
Ech dar 5savaites su biskiu liko o jau atrodo lekciau dabar gimdyt😁
Kaip kitoms su dubens kaulu skausmu net nezinau kaip ivartint nei kur tarpkojis mei dubens istikro bet jausmas kad butu kas isskietes kojas ir laikes taip tris paras. Guliu vietos sau nerandu.. arba paruosiamieji kankina, pilvo kietejimas o dabar naujas bajeriukas jau raitaus valandele laukiu kol praeis..😒
galiuniaaa2007 parašė:
as kiek zinau jis gali ir nepasisalinti, kai kurioms tik gimdymo metu.Man irgi nepasisalino.Oj, as uzvakar valgyt pridariau, pyraga iskepiau ir man tas pats-kas 20m…
va va, as irgi gaminau valgyt, pyraga kepiau, lyginau ir t.t.
na, jei kamstis nesisalins tai reiks stebet saremius, kad speciau i ligonine
galiuniaaa2007 parašė:
o jus pertvara vistiek desit ar tiesiog pristumsit ir viskas?
Musu sonas nusileidzia, tik ne iki pat zemes tai jei matysiu, kad nepatogu - nuimsim ta sona visai kol mazoji nesivartys
raida parašė:
Gimem...4100kg ir 54cm....nuo puse 7 ryto iki puse10....
Sveikinimai 🎊 😘
Aš šiandien kaip pradėjau su tvarkom
mane, pagaliau, irgi pramušė
jūs jau visos susitvarkėt. Mano eilė....
galvojau patalynę pasikeisiu ir prasisiurbsiu. Nu tai ką, kavos aparatą išardžiau, iššveičiau, vonią, grindis išploviau ir perploviau, patalynę pakeičiau, jau du skalbimus padariau, dulkes nusivaliau. Dar virtuvė dėmesio laukia.... Ir jaučiu jau nugarą skauda. Vyras sako dar gal treniruotę (jogos) pasidaryk šiandien
manau man tvarkymosi užteks, dar pagimdyt nenoriu iki spalio 5, nes fotosesija užbookinta, sumokėjau depozitą jau
Yvette parašė:
Pas mane kaip ir butu dar aukstesne padetis, bet skyles nepragreztos tik “ikaltos” duobutes, jei tipo nori prasigrezk pats 😂 bet mum tu 50 cm uztenka pagal musu lo…
Gal lovyte drewex? Nes identiskai pas mane. Drauges sake, kad nestabiliai stovi tokia lovyte kaip mano drewex, jeigu vieno krasto neuzdedi ir pristumi prie savo lovos
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai