neringoselis parašė:
Nekirpkit. Vasara bus dar didesnes kasos nei mano Adeles, nes vasara buvo tik tokie. O dabar ir tankus jie
Labai labai pas Adele greitai, už manosios kasos didesnės :))
neringoselis parašė:
Nekirpkit. Vasara bus dar didesnes kasos nei mano Adeles, nes vasara buvo tik tokie. O dabar ir tankus jie
Nepasimetusi parašė:
Chi chi, na reik tiketis ir pas mus uzaugs greitO kol kas dukryte kutvela
![]()
Maniškė irgi kūtvėla iki šiol 😁 panaši šukuosena į jūsų, tik plaukų daugiau. Aš nusprendžiau nekirpti, o auginti. Segu su Neringosėlio užrodytais segtukais - man jie nerealūs - labai gerai laiko nedidelį kiekį plaukų.

Aguona_ parašė:
Ne didesnes, nes viena palme susirisa tik virsugalvy
. O pas ja ilgesni plaukai gale kaip ir pas Nepasimetusios dukryte
Juokingiausia, kad mano mama po chemijos kai nupliko, tai vis juokes, kad kartu su Adele kasas augins. Vasara panasiai ir atrode, gal net pas mama ilgesni buvo, o dabar jau Adele ilgesnem kasom
. Pas vaikus kitaip auga
Nepasimetusi parašė:
a_uk, kaip jums sekasi darzelyje? Lyg siandien jau turejot palikti?![]()
Aš bijau girtis, bet sekasi labai gerai
pirmą dieną pabuvome lauke, tai kadangi ir šiaip "laukinės" esam, labai patiko, susipažino su mokytoja ir vaikais. Antrą dieną į lauką nėjo, nes buvo labai šalta, tai išimties tvarka įleido mane į vidų - pradžioje buvo nelabai drąsu, stebėjo aplinką, vis pribėgdavo prie manęs, bet greitai apsiprato - ir žaidė su visais, ir mokytojai ant kelių sėdo, o didžiausia bėda buvo, kad reikia išeiti namo. Praktiškai vidą laiką aš tolimam kampe prasėdėjau be kontakto su ja. Grįžusi tik ir kalbėjo apie savo mokytoją ir darželį ir kaip ryt vėl eis
šiandien įėjau kartu į vidų, mokytoja pasiėmė už rankos ir nuvedė nurengti. Rengdama sako "tai pasakykim mamytei atia", Ugnė pasiderėjo, bet atsisveikino ir sakė visiškai dalyvavo visose veiklose. Pasiėmiau laimingą
tai mums toks džiaugsmas!
Šiandien blogai gavosi, kad pusei dienos turėjau išvažiuoti, tai liko tik su tėčiu, labai graudinosi namie, kad nėra manęs, tai tikiuosi, kad ryt nesigraudins pasiilgusi ir toliau sėkmingai eisim
a_uk parašė:
Maniškė irgi kūtvėla iki šiol 😁 panaši šukuosena į jūsų, tik plaukų daugiau. Aš nusprendžiau nekirpti, o auginti. Segu su Neringosėlio užrodytais segtukais - man ji…
O kur pirkot tuos segtukus?
a_uk parašė:
Aš bijau girtis, bet sekasi labai geraipirmą dieną pabuvome lauke, tai kadangi ir šiaip "laukinės" esam, labai patiko, susipažino su mokytoja ir vaikais. Antrą …
Na va kaip super! Geriau nei gerai, mamai akmuo nuo sirdies nusiris
Nepasimetusi parašė:
O kur pirkot tuos segtukus?
Segtukus siunčiausi iš ali expres, bandžiau ieškoti pas mus, bet niekur neradau.
Pažiūrėsim, kaip toliau su tuo darželiu, bet man atrodo net vaikui tas karantinas įkyrėjo be žmonių, smagus jai tas aplinkos pasikeitimas ir draugai.
a_uk parašė:
Aš bijau girtis, bet sekasi labai geraipirmą dieną pabuvome lauke, tai kadangi ir šiaip "laukinės" esam, labai patiko, susipažino su mokytoja ir vaikais. Antrą …
Kaip šaunu, kad taip lengvai. Linkiu taip ir toliau 🙂
a_uk parašė:
Segtukus siunčiausi iš ali expres, bandžiau ieškoti pas mus, bet niekur neradau.
Na tas karantinas tikrai iššūkis.. Tiek vaikams, tiek mums 😵
neringoselis parašė:
O kaip su kreidelem? Maniske tai dabar tik kreidelem piesia, nebeima flomasteriu. Ir nebetinka paprastas lapas, nori spalvint. Tai visas brolio nesuspalvintas knyg…
Nebandžiau duoti kreidelių tiesa pasakius, bet vyresnioji jų nemėgsta, taip ir stovi lentynoje, dulka. Reikės pabandyti
Meskutne parašė:
Nebandžiau duoti kreidelių tiesa pasakius, bet vyresnioji jų nemėgsta, taip ir stovi lentynoje, dulka. Reikės pabandyti
Tai gal laukia kol sunus prades piest
B.I.T.Ė. parašė:
Kaip šaunu, kad taip lengvai. Linkiu taip ir toliau 🙂
As jauciu sunervinsiu visas, bet mes tai sestadieni vaziuosim i zaidimu kambari kitam mieste :D, dar uzsukt i kavine reikes del vaiku ir i pora parduotuviu
. Darysim viska kas neleistina Lt
Is tikruju, tai dziaugiuos, kad siuo metu mes dar No, tai ir gimtadienius atsvesim ir vaikai nebus uzdaryti namie. Kadangi su seneliais vis tiek nesusitiktumem, tai vel mazesnes nuoskaudos
neringoselis parašė:
Tai gal laukia kol sunus prades piest![]()
Man tai atrodo, kad net į parduotuvę būtų pramoga išvažiuoti, nors aš jų nemėgstu 😁
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai