Nepasimetusi parašė:
Oho kokia nemaza ir va vistiek maziausia 😀
Jooo :)) vis tik svoris nieko matyt nesako, mano antra sveria tokiu metu kaip sesė mažiau, o putlutė didesnė😅🤭
Nepasimetusi parašė:
Oho kokia nemaza ir va vistiek maziausia 😀
Jooo :)) vis tik svoris nieko matyt nesako, mano antra sveria tokiu metu kaip sesė mažiau, o putlutė didesnė😅🤭
Live4ever parašė:
Aš žiemai demar dog batus perku. Nebrangūs, lengva užsidėti ir kojos šiltos. 🙂
Aš dar demar ir pirkau, tik nesuprantu kas geriau flysas ar vilna viduje, mačiau tokių yra pasirinkimas sy flysu, kada flysas geriau šiltintas?
Liuka parašė:
Labas 🙂
Kas jau turite vyresnių vaikų, kokią pirkote autokėdutę 15-36kg kategorijos. Ką re…
Mes turime Cybex, kaip ir nebloga, bet kas man nepatinka, kad labai stačiai sedėti reikia. Sakykime su Maxi Cozy Tobi mazesniems, ji pasiguldo truputi, kas mums aktualu kai daugiau keliaujame, tad mazajam neskubesiu keisti i didesne kol aukstis tiks Tobi. Nes vyresnelei sunku ir nepatogu miegoti ilgiau vaziuojant Cybexe.
Liuka parašė:
Labas 🙂
Kas jau turite vyresnių vaikų, kokią pirkote autokėdutę 15-36kg kategorijos. Ką re…
Labas. Tik nepirkt Recaro. Toks jausmas kad skirta tik lb žemiems ir liesiems vaikams 😅 Greit pakeitėm į kitą 🙂
rugeveja parašė:
Mes turime Cybex, kaip ir nebloga, bet kas man nepatinka, kad labai stačiai sedėti reikia. Sakykime su Maxi Cozy Tobi mazesniems, ji pasiguldo truputi, kas mums akt…
Na va, kaip tik Cybex kaip variantą laikiau, bet gulstesnė padėtis tikrai aktuali. Noriu dabar nupirkti kėdutę, naudotume nuo balandžio maždaug, bet jau dabar Lukrecija 101 cm ir 15,2 kg ir turima Britax iki 18 kg mano akimis jau lb ant ribos.
korejuk parašė:
Labas. Tik nepirkt Recaro. Toks jausmas kad skirta tik lb žemiems ir liesiems vaikams 😅 Greit pakeitėm į kitą 🙂
Ačiū! Lukrecija ne iš mažųjų 🙂
korejuk parašė:
Oooo, cia mano vaikui
Liuka parašė:
Na va, kaip tik Cybex kaip variantą laikiau, bet gulstesnė padėtis tikrai aktuali. Noriu dabar nupirkti kėdutę, naudotume nuo balandžio maždaug, bet jau dabar Lukre…
Maniškė kėdutė cybex sirona be tai lyg iki 104 skirta. Tai jums kaip ir neuzilgo reiks keist, jei ūgiui tam pačiam skirta
Aš sūnui pirkau tokią 
neringoselis parašė:
Maniškė kėdutė cybex sirona be tai lyg iki 104 skirta. Tai jums kaip ir neuzilgo reiks keist, jei ūgiui tam pačiam skirta
Šitą Britax irgi žiūrinėju, jei yra gulstesnė padėtis, tai tikriausiai vienas geriausių variantų. O ji nėra siaura? Galvoju, gal čia Britax trūkumas? Nes mūsiškė turima Britax yra 0-18 kg ir iki 105cm, bet sakau, kažkaip atrodo labai ant ribos per šlaunis, neatrodo komfortiškai.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai