Karolynchik parašė:
Vesiems vasaros vakarams,ypac prie juros bunant,pasidalinkit mamos kokias kepures vaikams esat nupirke?
Labai panašias manau siunta FB Made by GAGA.
Karolynchik parašė:
Vesiems vasaros vakarams,ypac prie juros bunant,pasidalinkit mamos kokias kepures vaikams esat nupirke?
Labai panašias manau siunta FB Made by GAGA.
Aaag parašė:
As ne i tema bet gal kuri susiduret su rugsejinukais. Jei yra pametinukaj pvz db esu dekrete su mazuoju ir antrua metus 40 % gausiu bet jau lapkriti tureciau iseiti…
Patarciau antru metu 40% perrasyti ant vyro. Tada nieko neprarasit
Ievav8 parašė:
Pe
Aaag parašė:
As ne i tema bet gal kuri susiduret su rugsejinukais. Jei yra pametinukaj pvz db esu dekrete su mazuoju ir antrua metus 40 % gausiu bet jau lapkriti tureciau iseiti…
Perrasot vyrui, savo arba jo tevams ta 40 % nuo to laiko kai iseinat i dekreta ar diena pries. Bijau pameluot ir gausit visas ismokas. Tam, kam perrasysit-40%. Jus dekreto pinigelius, po to 70 ir 40-( pagal senus skaicius)
Ievav8 parašė:
Vyras individuali veikla jis nieko negauna.
Aaag parašė:
Vyras individuali veikla jis nieko negauna.
Močiutėms, seneliams galima.
LiDu parašė:
Galiu savo mamai? Ir ji toliau dirbs?
Aaag parašė:
Galiu savo mamai? Ir ji toliau dirbs?
Galit. Arls errasius saviskei buvau
Basigi parašė:
Galit. Arls errasius saviskei buvau
Ačiū labai taip ir darysiu
LiDu parašė:
Taip, tik jūs turit atsisakyti ir tada jūsų mama pasiima. O dirba toliau kaip dirbusi. O jūs auginate vaikus, o mama gauna pašalpa 🙂
LiDu parašė:
Taip, tik jūs turit atsisakyti ir tada jūsų mama pasiima. O dirba toliau kaip dirbusi. O jūs auginate vaikus, o mama gauna pašalpa 🙂
O koks lieka mamos statusas? Toliau skaitosi, kad ji VPA?
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai